Nu har du möjligheten att vara med och skapa historia. Kom och arbeta på Sveriges högsta och häftigaste projekt!

Föreställ dig en plats som ingen tidigare upplevt, högt, högt över Göteborg. Karlatornet blir med sina 245 meter och 74 våningar Nordens högsta byggnad. Vi har fått i uppdrag av Serneke Sverige AB att installera samtliga installationer till försörjningscentralen och bostäderna Karlatornet och nu har du chansen att göra installationerna på höga höjder!

Vill du jobba med våra spännande projekt?

Vi alltid intresserade av att rekrytera fler engagerade medarbetare till vår verksamhet. Läs mer om våra lediga tjänster och sök jobb redan idag!

Mer om projektet

Karlatornet är nordens högsta byggnad och starten på en ny stadsdel. Tornet består av 611 bostäder, fördelade på 4 bostadsrättsföreningar och 4 ägarlägenheter, teknikvåningar tillhörande respektive förening samt en undercentral i källaren som skall försörja den nya stadsdelen. I dagsläget är brf 1 i slutskedet och uppstarten för brf 2 i full gång. De första köparna flyttar in i augusti 2023 och de sista köparna under hösten 2024.

Vi kommer vara ca 85 medarbetare från Bravida på Karlatornet som tycker det är lika viktigt att göra jobbet ordentligt som att ha roligt tillsammans.