Borlänge

 • Adress

  Båtstavägen 12
  781 69 Borlänge

  Välkommen till Bravida i Borlänge

  Bravida Borlänge är en helhetsleverantör som erbjuder skräddarsydda lösningar inom el, vs, ventilation och kyla. Vi levererar och erbjuder såväl service som installation och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi utgår från Båtstavägen 12 i Borlänge.

  Vill du jobba på Bravida? Vi har tusentals medarbetare och söker ofta nya. Läs mer om att jobba hos oss och våra lediga tjänster här.

  • El

   Telefon

   Smarta lösningar som ökar driftsäkerheten

   Vi utför alla typer av elinstallationer i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Oavsett om det gäller bostäder, industrier, kontor, sjukhus eller stora infrastrukturprojekt. Inom el hjälper vi bland annat till med tele, data och fiber såväl som larm- och säkerhetssystem. Energioptimering är viktigt för oss. Vi skapar därför lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön.

   Avdelningschef

   Peter Hermansson
  • VS

   Telefon

   Installation av värme och sanitet

   I vårt arbete möter vi dagligen gamla system som äter energi. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför erbjuder vi lösningar som minskar såväl vatten- och energianvändningen när det är möjligt. Inom vs hjälper vi bland annat till med sanitet, tappvatten, undercentraler, gas och industrirör.

   Avdelningschef

   Pär Hedman
  • Ventilation

   Telefon

   Service och installation av ventilationssystem

   Vi har erfarna ventilationsmontörer som tillhandahåller kompletta tjänster och lösningar inom ventilation för alla typer av fastigheter och verksamheter. Vi erbjuder bland annat luftbehandling, styr och övervakning såväl som injustering och OVK. Vi kontrollerar allt från temperaturer och ventiler på värmebatterier till kilrep och kilrepsbyte. Med enkla medel kan vi ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

   Avdelningschef

   Per-Erik Kjellberg
  • Kyla

   Telefon

   Modernisering och service av kylanläggningar

   Vi installerar och servar kylanläggningar för CO2, propan och ammoniak samt anläggningar med traditionella köldmedium. Vi utför även service på de flesta kylanläggningar, oberoende av fabrikat. Vanliga åtgärder är till exempel byte av kompressorer och justering av fyllnadsgraden. Vi hjälper dessutom till att förbättra anläggningens driftstrategi för att minska energiförbrukningen.

   Filialchef

   Jerker Öhlen

   Avdelningschef

   Lars-Erik Källbäck