Enköping

 • Adress

  Traktorgatan 2
  745 37 Enköping

  I Enköping erbjuder vi tjänster inom vs, ventilation och el. Oavsett vad du behöver hjälp med, kan du lita på att vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service.

  Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Vi finns på Traktorgatan 2 i Enköping. Du är alltid välkommen till oss på Bravida!

  • VS

   Installationer och rörarbeten inom vs

   Vi har erfarna rörmokare som utför alla typer av vs-installationer. Vi tar oss an stora som små projekt, och behandlar alla beställningar lika, oavsett storlek. Det kan handla om enklare installationer för bostäder eller kontor, såväl som mer komplicerade arbeten för badhus, industrier eller sjukhus. Vi tillhandahåller även service och ser till att allt fungerar som det ska, och reparerar eller moderniserar vid behov.

   Avdelningschef - service

   Viktor Gujic

   Serviceledare

   Kjell Carlsson
  • Ventilation

   Service och installation av ventilationssystem

   När luften är bra mår vi också bra. God ventilation och ett bra inomhusklimat är därför en investering för framtiden. Våra kunniga ventilationsmontörer utför service och installation med hög kvalitet, inom till exempel styr och övervakning såväl som injustering och OVK. Vi anpassar ventilationen till byggnaden och den potentiella verksamheten som bedrivs där, oavsett behov.

   Filialchef/Projektledare

   Sven Skagerlind

   Serviceledare - service

   Jimmy Högberg
  • EL

   Elinstallationer & elservice

   Ett elnät måste underhållas och kvalitetssäkras både för din egen säkerhets och för miljöns skull. Bravida i Enköping erbjuder minskad energiförbrukning genom effektiv elförsörjning.

   Våra elektriker utför elinstallationer och sköter allt från belysning till fibernät och larmsystem. Installationerna görs både i äldre byggnader och i nybyggnationer. Förutom att nyinstallera finns vi alltid till hands när dina elinstallationer sviktar. Vi rekommenderar att se över befintliga anläggningar med jämna mellanrum. Med vår elservice undviker du olyckor eller bränder och bibehåller stabila elanläggningar som du kan lita på.

   AVDELNINGSCHEF

   Tommy Northun

   Projektledare

   Fredrik Bruhn

   ARBETSLEDARE

   Johan Hedlund