Eslöv (Bravida Prenad AB)

 • Adress

  Ringsjövägen 21
  241 91 Eslöv

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I ESLÖV (BRAVIDA PRENAD AB)

  På Bravida i Eslöv erbjuder vi alla typer av tjänster inom såväl el som värme och sanitet. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar – från rådgivning och projektering till installation och service. Vi levererar alltid hög kvalitet i alla våra projekt, oavsett storlek och behov. Dygnet runt, året om. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

  Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer eller projektledare nedan för att ta dialogen vidare. Vi finns på Ringsjövägen 21 i Eslöv. Välkommen.

  Vill du arbeta hos oss? Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och vi söker ofta nya. Läs mer om vår verksamhet och se våra lediga tjänster här.

  • El

   Installationer och service inom elektricitet

   Vi utför alla typer av ellinstallationer och är gärna med tidigt i processen. Våra erfarna elektriker installerar således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. På så sätt kan vi nämligen hjälpa dig att skapa ellösningar som är kostnadseffektiva, bättre för miljön och mer driftsäkra. Oavsett om det gäller bostäder och kontor eller industrier och stora infrastrukturprojekt. Genom regelbunden service kan vi dessutom hjälpa dig att undvika både avbrott och andra otrevliga överraskningar.

   Avdelningschef

   Lars Månsson

   Projektledare - säkerhet

   Henrik Lindvall

   Projektledare - Installation

   Patrik Höghjelm

   Projektledare - Service

   Henrik Persson
  • VS

   Smartare lösningar som fungerar utan avbrott

   Dagligen möter vi oisolerade varmvattenrör och dåligt fungerande värmesystem. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför utför vi diverse rörarbeten och underhåll, vilket betyder att vi även reparerar och moderniserar vid behov. På så sätt säkrar vi att allt inte bara fungerar som det ska, utan även håller över tid. Vi erbjuder alla typer av vs-service och bistår dig som kund från början till slut. Vi jobbar helt enkelt för att skapa lösningar som passar just dig och ditt behov – tryggt och bekvämt.

   Serviceledare

   Robert Rehnqvist