Kontaktuppgifter

Adress

Ringsjövägen 21
241 91 Eslöv

Telefon

0413-773 00

Elektriker och ventilationsexperter i Eslöv

Välkommen till Bravida i Eslöv (Bravida Prenad AB)

På Bravida i Eslöv erbjuder vi alla typer av tjänster inom såväl el som värme och sanitet. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar – från rådgivning och projektering till installation och service. Vi levererar alltid hög kvalitet i alla våra projekt, oavsett storlek och behov. Dygnet runt, året om. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer eller projektledare nedan för att ta dialogen vidare. Vi finns på Ringsjövägen 21 i Eslöv. Välkommen.

EL

Installationer och service inom elektricitet

Vi utför alla typer av ellinstallationer och är gärna med tidigt i processen. Våra erfarna elektriker installerar således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. På så sätt kan vi nämligen hjälpa dig att skapa ellösningar som är kostnadseffektiva, bättre för miljön och mer driftsäkra. Oavsett om det gäller bostäder och kontor eller industrier och stora infrastrukturprojekt. Genom regelbunden service kan vi dessutom hjälpa dig att undvika både avbrott och andra otrevliga överraskningar.

Kontaktpersoner

Lars Månsson Avdelningschef
Henrik Lindvall Projektledare - säkerhet
Patrik Höghjelm Projektledare - Installation
Henrik Persson Projektledare - Service

VS

Smartare lösningar som fungerar utan avbrott

Dagligen möter vi oisolerade varmvattenrör och dåligt fungerande värmesystem. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför utför vi diverse rörarbeten och underhåll, vilket betyder att vi även reparerar och moderniserar vid behov. På så sätt säkrar vi att allt inte bara fungerar som det ska, utan även håller över tid. Vi erbjuder alla typer av vs-service och bistår dig som kund från början till slut. Vi jobbar helt enkelt för att skapa lösningar som passar just dig och ditt behov – tryggt och bekvämt.