Gotland

 • Adress

  Verkstadsgatan 14
  621 41 Visby

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA PÅ GOTLAND

  Bravida Gotland är en helhetsleverantör som erbjuder service- och installationstjänster inom el, vs och ventilation. Det innebär att vi levererar, servar och installerar – oavsett behov. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi utgår från Verkstadsgatan 14 i Visby.

  • Avdelningschef

   Jan Söderberg
  • El

   Smarta lösningar inom el

   Våra kunniga elektriker hjälper dig med alla dina elinstallationer och bistår dig som kund hela vägen, från början till slut. Inget uppdrag inom el är det andra likt – därför skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och ditt behov. Det kan handla om tele, data och fiber eller larm- och säkerhetssystem, för att nämna några. Oavsett vad du behöver hjälp med, kan du alltid räkna med att vi skapar lösningar som är både kostnadseffektiva, bättre för miljön och mer driftsäkra.

   Projektledare

   Daniel Nilsson

   Serviceledare

   Eric Ericsson
  • VS

   Rörarbeten inom värme och sanitet

   Dagligen möter vi kranar som droppar och dåligt fungerande värmesystem. Det handlar om vatten och energi som går till spillo, helt i onödan. Därför har vi erfarna rörmokare som hjälper dig med alla typer av rörarbeten inom vs oavsett om det gäller energioptimering, värme/kyla, sanitet eller tappvatten. Vi har lösningar för både bostäder och kontor såväl som industrier och sjukhus.

   Projektledare

   Anders Magnusson

   Serviceledare

   Patrik Molin
  • Ventilation
   Plåtslageri
   Fastighetsdrift

   Service och installation av ventilation

   God ventilation är en förutsättning för en god inomhusmiljö. Det kostar dessutom lite och betalar sig snabbt. När luften är bra, presterar och trivs vi nämligen bättre. Vi blir helt enkelt mer effektiva. Bravida bistår med såväl service som installation av alla typer av ventilationssystem, oavsett byggnadens ålder eller ombyggnadsår. Vi hjälper dig med bland annat injustering, styr och övervakning såväl som processventilation, och ser till att luftväxlingen fungerar som den ska.

   Projektledare - Ventilation/Plåtslageri

   Rolf Hallin

   Serviceledare - Fastighetsdrift

   Emil Lobelius