Halmstad

 • Adress

  Spikgatan 17
  302 44 Halmstad

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I HALMSTAD

  På Bravida Halmstad erbjuder vi alla typer av tjänster inom el, vs och ventilation. Vi både installerar, levererar och servar – oavsett behov. Vi skräddarsyr nämligen lösningar för våra kunder och inget projekt är varken för stort eller för litet för oss.

  Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi finns på Spikgatan 17 i Halmstad.

  Vill du jobba hos oss? Vi har tusentals medarbetare och söker ofta nya. Läs mer om vår verksamhet och se våra lediga tjänster här.

  • El

   Smartare lösningar som ökar driftsäkerheten

   Vi anpassar våra installationslösningar efter dina behov, och väljer tillsammans den projektform som lämpar sig för just ditt projekt. Vi består dig som kund hela vägen, från idé till komplett installation. Vi skapar lösningar som är både bättre för miljön, kostnadseffektiva och mer driftsäkra. Inom el hjälper vi till med bland annat tele, data och fiber såväl som högspänning, termografering samt larm- och säkerhetssystem.

   Avdelningschef

   Ted Sevandersson

   Tele & Säkerhet

   Urban Ledel
  • VS

   Service och installationer inom värme och sanitet

   Våra kompetenta rörmokare hjälper dig med stora som små vs-installationer. Vi arbetar med allt från undercentraler för värme- och kylanläggningar till termostatbyte. För Bravida handlar vs om smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Därför erbjuder vi även vs-service och regelbundet underhåll. På så sätt kan vi minska risken för otrevliga överraskningar, och bidra till att hålla vatten- och energiförbrukningen nere.

   Avdelningschef

   Joakim Johansson
  • Ventilation

   Installation och service av ventilationssystem

   Bravida installerar och hjälper dig med alla typer av ventilationslösningar som bland annat injustering, styr och övervakning såväl som luftbehandling. Vi utför även OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Inom ventilationsservice kontrollerar, servar och rengör vi dessutom ventilationsanläggningar regelbundet. Med enkla medel kan vi ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

   Avdelningschef

   Christian Karlsson