Helsingborg (Bravida Prenad AB)

 • Adress

  Box 22018
  250 22 Helsingborg

  Besök

  Muskötgatan 8A

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA Prenad I Helsingborg

  Bravida i Helsingborg har, förutom kompetenta elektriker och rörmokare, även specialister inom IKT som levererar smarta digitala lösningar för kommunikation. Vårt arbete profileras av ett gediget miljöarbete där vi prioriterar effektiva lösningar med minimal energiförbrukning trots hög kapacitet och maximal hållbarhet. Vi anpassar våra installationer efter kundernas behov och förverkligar dina idéer för byggprojektet. Därför är vi gärna med från början och installerar nytt! Du är också välkommen att anlita oss när nöden kallar, så åtgärdar vi felen i din fastighet. 

  • El

   Elservice och installationer

   Våra elektriker hanterar alla tänkbara elinstallationer och finns snabbt på plats om du råkar ut för kortslutningar eller strömavbrott. Det kan handla om belysning eller vitvaror, men vår kompetens sträcker sig hela vägen till högspänning, infrastrukturprojekt och stora fiberinstallationer för kontorsfastigheter. Vi levererar smarta lösningar som tål höga belastningar och håller elförbrukningen nere. På så sätt tar vi ansvar för miljön och din framtid.

   Avdelningschef

   Marjan Hrovat

   Avdelningschef - Service

   Mats Sandström
  • VS

   Specialiserade VS-rörmokare

   Vattenläckage är en mardröm för husägaren om det inte upptäcks i tid. Fuktskador är ofta oåterkalleliga och leder till stora renoveringskostnader. Undvik detta med Bravidas rörservice där vi kontrollerar din anläggning, byter packningar och optimerar systemet. Optimeringen kan innebära byte av värmepump och termostat, samt injusteringar av värmesystemet. Vårt uppdrag är inte enbart att förhindra fuktskador utan också att säkerställa energieffektiva system som lever upp till miljökraven. Du hittar Bravidas VS-lösningar i allt från villor till badhus. 

   Avdelningschef

   Joakim Rosenqvist

   Serviceledare

   Jonas Andersson
  • IKT

   Kommunikationslösningar - IKT

   Bravida tar fram effektiva kommunikationsverktyg och integrerar dem på ett enkelt sätt i dina digitala plattformar och fiberanslutningar. Hör av dig till oss med dina önskemål så ser vi till att göra dina konferenser och möten smidigare, med hållbara installationer utan avbrott. 

   Lars-C Henningsson