Helsingborg

 • Adress

  Mogatan 14
  254 64 Helsingborg

  Telefon

  Telefon Sprinkler

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I helsingborg

  I Helsingborg finns vi på två adresser - Mogatan 14 och 12. 
  Vi på Mogatan 14 jobbar med el, vs, ventilation, kyla, mark & va, samt tvättstugeservice.

  På Mogatan 12 sitter våra kollegor som jobbar med sprinkleranläggningar.

  Bravida ger fastigheter liv! Vi hjälper dig med servicearbeten och installationer i fastigheter och anläggningar. Bravida är en heltäckande teknikpartner och finns på 150 orter i Norden. Vi tar oss an stora och små uppdrag för både företag och privatpersoner.

  Kontaktuppgifter till våra områdesansvariga finns här. Ta kontakt med oss för att få hjälp!

  • El

   Elinstallationer

   Vi hanterar installationer av belysning, elcentraler, larmsystem, fibernät och mycket annat som har med el att göra. Med fokus på att energioptimera och effektivisera ser vi till att miljösäkra din fastighet och samtidigt minimera elkostnaderna. Genom vår elservice följer vi upp våra installationer regelbundet för att säkerställa att anläggningen håller fortsatt hög kvalitet. Om du får problem med dina befintliga system kan Bravidas duktiga elektriker snabbt vara på plats hos dig för att felsöka och åtgärda eventuella skador. 

   tf. Avdelningschef

   Jesper Olsson
  • VS - Service

   Jour VS-Service

   Vardagar: 16:00-07:00
   Helgdagar: Dygnet runt

   VS Service

   OBS! Samtal till vvs-jouren – telefonsupport – medför en kostnad för beställaren/uppringaren. Vvs-jourutryckning medför en kostnad för beställaren/uppringaren. Även jourutryckning som genomförs av Bravidas jourpartners (se nedan) medför en kostnad för beställaren/uppringaren. 
   Personnummer är obligatoriskt för privatpersoner som beställer jour.


   Vår jouravdelning är öppen alla dagar på året och är tillgänglig för alla: industrier, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, villaägare, privatpersoner mfl. 

   Jourtid är från 16:00 till 07:00 på vardagar och dygnet runt på helgdagar.

   Vi samarbetar med SOS-alarm för din absoluta trygghet.

   Jourverksamheten täcker i första hand vvs, el, ventilation och kyla, men vi har även jourpartners som hjälper till med andra ärenden. Dessa är jour-servicefirmor såsom spolbilsfirmor, saneringsfirmor, låssmeder, glasmästeri, räddningstjänst samt de flesta väktarbolagen.

   Vi utför även skydds-täckning efter till exempel inbrott eller väderbetonade skador såsom storm, skyfall, snöstorm med mera.

   Vid vattenskador hjälper vi er direkt med att åtgärda det akuta och sedan ser vi till att återställningsarbetet påbörjas omgående. 

   Önskas offert på jouravtal maila till: vs-service-hbg@bravida.se

   Serviceledare

   Martin Wintborg

   Projektledare - Industri

   Mats Simonsson

   Serviceledare

   Mathias Olofsson

   Mark & VA-ansvarig

   Andreas Nilsson

   Ansvarig tvättstugeservice

   Jörgen Johansson
  • vs entreprenad

   Avdelningschef

   Peter Winberg
  • Ventilation

   Ventilation

   En dålig ventilation leder till sämre luft och risk för fuktskador i väggarna. Fukten kan locka till sig mögelsvampar vilket utgör en direkt hälsorisk för dem som vistas i lokalerna, inte minst för dem med allergier. Bravidas ventilationsmontörer vet hur ett effektivt ventilationssystem ska monteras och vi erbjuder service för att följa upp våra arbeten. Vi har kompetens och erfarenhet för att installera väl anpassade ventilationssystem för olika byggnader och förutsättningar, allt från kontorslandskap till sjukhus.  

   Avdelningschef

   Marcus Liljekvist

   Servicechef

   Christoffer Höfler
  • Kyla

   Kylanläggningar

   Bravida installerar kylanläggningar för CO2, propan, ammoniak liksom mer traditionella köldmedium. Anläggningarna finns bl.a. i ishallar, livsmedelsbutiker och på industrier. För att minimera energikostnaderna för dessa anläggningar utför våra montörer regelbunden service och optimerar systemen. Vi ökar driftsäkerheten och effektiviteten för att du ska känna dig trygg med din kylanläggning.

   Avdelningschef

   Jörgen Lundgren

   Filialchef

   Anders Persson

   Serviceledare

   Thomas Fagerberg