Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer

Kontaktuppgifter

Adress

Syrgasvägen 4
553 02 Jönköping

Vvs

036-34 25 20

El

036-18 85 30

Elektriker och rörmokare i Jönköping

Välkommen till Bravida i Jönköping

På Bravida Jönköping arbetar vi med såväl service som installation inom teknikområdena el och vs. Det betyder att vi servar, levererar och installerar alla typer av lösningar och tar oss an stora som små uppdrag. Vi ger fastigheter liv – dygnet runt, året om och bistår dig och ditt projekt hela vägen från början till slut.

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår avdelningschef nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi finns på Syrgasvägen 4 i Jönköping.

EL

Smarta lösningar som minimerar elförbrukningen

Vårt moderna samhälle blir som bekant allt mer beroende av el – samtidigt som det blir allt viktigare att vara klimatsmart. Därför hjälper vi dig att skapa ellösningar som är både bättre för miljön, mer driftsäkra och kostnadseffektiva. Bravida har kompetenta elektriker som utför alla sorters uppdrag inom el. Det kan handla om energioptimering, termografering eller larm- och säkerhetssystem.

Kontaktpersoner

Björnåke Sevefelt
Björnåke Sevefelt Avdelningschef

Vvs

Installationer och rörarbeten inom värme och sanitet

För Bravida handlar vs om lösningar som fungerar utan avbrott. Våra rörmokare hjälper dig med alla typer av vs-installationer när helst du behagar, oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Det kan handla om kompetenssvetsning, sanitet eller tappvatten. Vi arbetar även med undercentraler för värme- och kylanläggningar och hjälper dig vare sig värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Inom ventilation utför vi OVK, kylarbeten, service och projekt. 

Kontaktpersoner

Dennis Hörberg
Dennis Hörberg Avdelningschef
Jimmy Gomez Projektledare - Ventilation