Kalmar

 • Adress

  Wismarsvägen 1
  393 56 Kalmar

  Telefon

  Välkommen till Bravida i Kalmar

  På Bravida Kalmar jobbar vi med såväl installation som service inom el, tele, säkerhet och ventilation. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till våra kunder och installerar, levererar och servar – oavsett hur stort eller litet uppdraget är.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi finns på Wismarsvägen 1 i Kalmar.

  Vill du jobba på Bravida? Vi har tusentals medarbetare och söker ofta nya. Läs mer om att jobba hos oss och våra lediga tjänster här.

   

  • El

   Smarta lösningar inom el som ökar driftsäkerheten

   Vi utför alla typer av elarbeten, stora som små – oavsett om det gäller bostäder, kontor eller industrier. Vi installerar ellösningar, både i redan befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Men vi är gärna med tidigt i processen, så vi kan hjälpa dig att skapa lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Vi tänker nämligen ett steg extra. När vi ändå ser över dina elinstallationer, ser vi även över energianvändningen och föreslår besparingar. Inom el hjälper vi även till med tele, data och fiber, termografering såväl som larm- och säkerhetssystem.

   Tf Avdelningschef

   Johan Kriivel

   Serviceledare/Projektledare

   Daniel Tägtström

   Serviceledare Tele och Säkerhet

   Andreas Einarsson

   Projektledare Tele och Säkerhet

   Dan Öman

   Projekledare El

   Per Svensson
  • Ventilation

   Service och installation av ventilationssystem

    

   Vi har erfarna ventilationsmontörer som hjälper dig med allt inom ventilation, såväl installation som underhåll av ventilationssystem. Vi erbjuder kompletta tjänster och lösningar för alla typer av byggnader och fastigheter, bland annat injustering och OVK såväl som styr och övervakning. Därtill har vi tagit fram specialanpassade ventilationslösningar för även servicehus, sjukhus samt högteknologiska industrier.

   Tf Avdelningschef

   Johan Kriivel