El, VVS, ventilation och kylföretag i Kiruna

 • adress

  Box 2006
  981 02 Kiruna

  Besök

  Tippvägen 8

  Telefon

  Välkommen till Bravida i Kiruna

  På Bravida i Kiruna erbjuder vi service och installation inom el, vs, ventilation och kyla. Vi är en helhetsleverantör som gärna skräddarsyr lösningar för våra kunder och inget projekt är för stort eller för litet för oss. Du är alltid välkommen till Bravida.

  Kontakta våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi finns på Tippvägen 8 i Kiruna.

  • El

   Installation, service och underhåll av el

   Vi har erfarna elektriker som hjälper dig med diverse el- och installationsarbeten. Vi utför alla förekommande installationer av el, inom såväl om- och tillbyggnader av lokaler och fastigheter, från starkström till svagström. Vi hjälper att skapa lösningar som är kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön.

   Avdelningschef

   Joel Törmä
  • VS

   Smarta lösningar som fungerar utan avbrott

   Vi erbjuder smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Vi möter dagligen dåligt fungerande värmesystem, kranar som droppar och oisolerade varmvattenrör. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför hjälper vi dig att minska vatten- och energianvändningen när det är möjligt. Det kan handla om enkla vs-installationer för bostäder eller kontor eller mer komplicerade installationer för badhus, industrier och sjukhus.

   Avdelningschef

   Tage Lundin
  • Ventilation

   Installation och service av ventilationssystem

   Vi installerar alla typer av ventilationslösningar såsom luftbehandling, processventilation, styr och övervakning såväl som injustering och OVK. Vi tar hand om ventilationsanläggningar i både fastigheter och byggnader, och har dessutom tagit fram specialanpassade ventilationslösningar för servicehus, sport- och köpcentrum samt högteknologiska industrier.

   Avdelningschef

   Börje Kellner
  • Kyla

   Service och modernisering av kylanläggningar

   Bravida erbjuder totalentreprenad för de flesta kylsystem. Vi installerar anläggningar för traditionella köldmedium, men även CO2-, propan- och ammoniakanläggningar. Vid behov hjälper vi till med alla steg fram till färdig anläggning. När vi föreslår och installerar ett kylsystem, strävar vi alltid efter att minimera energiåtgången och miljöpåverkan.

   Kontakt: cooling.norr@bravida.se

    

   Avdelningschef

   Göran Filppa

   Serviceledare

   Erik Wåhlberg