Klippan (Bravida Prenad AB)

 • Adress

  Värmevägen 2A & 2C
  264 39 Klippan

  Telefon EL

  Telefon vs

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA PRENAD I Klippan

  Undvik fuktskador och kortslutningar med noggranna besiktningar från Bravidas kompetenta rörmokare och elektriker i Klippan. Bravida prioriterar smarta lösningar och energieffektiva installationer och vi anpassar anläggningarna efter rådande förutsättningar och dina specifika behov. Våra installationer sträcker sig från små hushåll till stora byggnader, såsom köpcentrum och sporthallar. Hör av dig till oss när du behöver hjälp med elen eller rören så åtgärdar vi felen eller installerar nya anläggningar omgående!

  EL - ingång 2A
  VS - ingång 2C

  • El

   Elservice och installationer

   En elanläggning ska hålla för den belastningen som den är ämnad för och därför anpassar våra elektriker sitt arbete efter dina specifika behov. En industrilokal med stor produktion behöver förstås större installationer än en lägenhet och det ställer höga krav på elektrikern att leverera säkra och hållbara lösningar. Kortslutningar kan leda till bränder och strömavbrott bromsar verksamhetens lönsamhet. Bravida arbetar med moderna metoder och levererar högkvalitativa installationer som lever upp till våra kunders krav. Vi är snabbt på plats och åtgärdar eventuella fel och med vår elservice bibehåller du full effekt i anläggningen.

   Avdelningschef

   Joakim Leijon

   Administratör

   Charlotte Moberg

   Serviceledare

   Peter Åkergren

   Serviceledare

   Andreas Byrlén
  • VS

   Energioptimerade VS-anläggningar

   Bravidas VS-anläggningar är energieffektiva och bygger på hållbara rörinstallationer med minimal risk för läckage. För att din fastighet inte ska drabbas av fuktskador från läckande rör, utför våra rörmokare rörservice där vi felsöker och optimerar systemet. På så sätt minimerar vi din vattenförbrukning och sänker risken för att du ska behöva lägga pengar på renoveringar efter fuktangrepp. Vi injusterar värmesystem och byter ut din gamla värmepump mot en mer miljövänlig, som steg i ledet mot en hållbar framtid med energioptimerade fastigheter. Våra VS-system är anpassade efter behov och förutsättningar och du hittar dem i allt från badhus till enkla enplansvillor.

   Projektledare

   Andreas Johansson

   Administratör

   Martina Ribbing