Norrköping

 • Adress

  Koppargatan 15
  602 23 Norrköping

  Telefon

  Välkommen till Bravida i Norrköping

  På Bravida i Norrköping arbetar vi med installation och service inom el, vs samt ventilation. Vi tillhandahåller våra kunder skräddarsydda lösningar och installerar, levererar och servar – oavsett storlek på uppdrag.

  Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi utgår från Koppargatan 15 i Norrköping.

  Vill du jobba på Bravida? Vi har söker ofta nya medarbetare. Läs mer om att jobba hos oss och våra lediga tjänster här.

  • El

   Installation, underhåll och service av el

   Våra elektriker utför alla typer av traditionella el- och teleinstallationer, från små serviceuppdrag till stora entreprenader – inom såväl fastigheter och byggnader som industrier. Vi erbjuder regelbunden tillsyn och skötsel, med planerat underhåll, vilket gör att installationen håller längre. På så sätt kan du förebygga olyckor och driftstörningar, vilket i sin tur leder till besparingar i både pengar och miljö.

   Avdelningschef

   Anders Karlsson

   Serviceledare

   Jerry Jansson
  • VS

   Installationslösningar inom värme och sanitet

   Vi erbjuder smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Inom vs hjälper vi bland annat till med industrirör, kompetenssvetsning, tappvatten och undercentraler. Oavsett om det handlar om enkla vs-installationer för kontor eller bostäder, alternativt mer komplicerade installationer för badhus, sjukhus eller industrier. Vi tillhandahåller såväl förebyggande underhåll som akuta åtgärder.

   Avdelningschef

   Robert Ohlsson

   Serviceledare

   Tobias Kinneteg
  • Ventilation

    

   Service och och installation av ventilation

   Vi erbjuder kompletta lösningar och tjänster inom ventilation för alla typer av fastigheter och anläggningar, vad gäller både processventilation, luftbehandling eller styr och övervakning. Vi servar även och hjälper till med att kontrollera intagsgaller, filterstatus och eventuellt filterbyte såväl som att se över remdrift, axlar och lager. Energioptimering är viktigt för oss, och vi kan med enkla medel ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

   Avdelningschef

   Jan Öberg

   Filialchef

   Peter Lind

   Serviceledare

   Andreas Lindmark