Nyköping

 • Adress

  Gasverksvägen 15
  611 35 Nyköping

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I NYKÖPING

  På Bravida i Nyköping erbjuder vi diverse tjänster inom såväl el som värme och sanitet. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar och utför både projektering, installation och service med hög kvalitet i alla våra projekt, oavsett hur stort eller litet det är. Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om och bistår dig och ditt projekt hela vägen, från idé till komplett installation.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan för att ta dialogen vidare. Vi utgår från Gasverksvägen 15 i Nyköping. Välkommen.

  Vill du arbeta på Bravida? Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och vi söker ofta nya. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss och se våra lediga tjänster här.

  • El

   Elinstallationer och service

   Våra kompetenta elektriker utför alla tänkbara uppdrag inom elektricitet. Vi skapar lösningar som är både mer driftsäkra såväl som energi- och kostnadseffektiva. Genom regelbunden service av dina elinstallationer kan vi dessutom hjälpa dig att undvika både avbrott och andra otrevliga överraskningar. Vi går igenom belastningsfördelning, centraler, dosor och kabeldragningar samt fastighetens elstandard.

   Avdelningschef

   Marcus Hagelroth
  • VS

   Smarta lösningar som fungerar utan avbrott

   Inom värme och sanitet hjälper vi till med diverse vs- installationer och service. Det kan handla om enklare uppdrag för bostäder och kontor, eller mer komplicerade för badhus, industrier och sjukhus. Vi hjälper även till att minska vatten- och energianvändningen vid möjlighet. Detta gör vi till exempel genom byte till nya energisnåla pumpar, injustering av värmesystem och termostatbyte.

   Avdelningschef

   Jan Eriksson