Skövde

 • Adress

  Norregårdsvägen 8
  541 34 Skövde

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I SKÖVDE

  På Bravida i Skövde erbjuder vi tekniska helhetslösningar inom teknikområdena el, vs och ventilation. Från rådgivning och projektering till installation och service. Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service. Det innebär att vi tar oss an alla tänkbara projekt och alltid levererar hög kvalitet oavsett storlek och behov. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

  Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Vi utgår från Norregårdsvägen 8 i Skövde. Välkommen.

  Vill du arbeta hos oss? Vi har tusentals medarbetare och söker ofta nya. Läs mer om vår verksamhet och se våra lediga tjänster här.

  • El

   El- installationer och service

   Bravida utför omfattande elinstallationer, i redan befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Vi är gärna med tidigt i processen och bistår dig som kund från början till slut. På så sätt kan vi nämligen hjälpa dig att skapa ellösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Genom löpande service kan vi dessutom hjälpa dig att undvika såväl avbrott som andra otrevliga överraskningar.

   Filialchef - Fastighetsautomation

   Daniel Holm

   Serviceledare

   Andreas Olofsson

   Projektledare - IKT

   Mattias Nilsson
  • VS

   Värme och sanitet

   Vi har kompetenta rörmokare såväl som vs- och servicemontörer som installerar och utför diverse rörarbeten. Inom vs hjälper vi bland annat till med värme/kyla, gas, undercentraler såväl som tappvatten och sanitet. Bravida erbjuder även vs-service och hjälper till med reparationer när det finns behov. På så sätt säkrar vi alltid en modern och kostnadseffektiv lösning, som håller över tid.

   Avdelningschef

   Kenneth Gustafsson

   Servicechef

   Sebastian Johansson
  • Ventilation

   Installationer av ventilationssystem

   När luften är bra, mår vi också bra. En god inomhusmiljö är därför en investering för framtiden. Vi har erfarna ventilationsmontörer och servicetekniker som installerar alla tänkbara ventilationssystem. Vi skräddarsyr lösningar åt våra kunder och anpassar ventilationen till byggnaden och den potentiella verksamheten som bedrivs där. Bravida hjälper bland annat till med luftbehandling, styr och övervakning såväl som injustering.

   Avdelningschef

   Carl-Henrik Henrysson

   Serviceledare

   Lars Jonasson