Uddevalla

 • Adress

  Västgötavägen 30
  451 34 Uddevalla

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I UDDEVALLA

  På Bravida Uddevalla arbetar vi med allt från rådgivning och projektering, till installation och service – inom teknikområdena el, vs och ventilation. Vi tar oss an alla tänkbara projekt och löser ditt behov, oavsett storlek. Du kan alltid räkna med oss på Bravida.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att ta dialogen vidare. Vi utgår från Västgötavägen 30 i Uddevalla. Välkommen.

  Vill du arbeta hos oss? Vi söker ofta nya medarbetare. Läs mer om vår verksamhet och se våra lediga tjänster här.

  • El

   Smartare lösningar inom elektricitet

   Vi utför omfattande el- installationer och lösningar som inte bara är mer driftsäkra, utan även klimatsmarta och kostnadseffektiva. Bravida har kvalificerade elektriker och servicemontörer som hjälper till med alla typer av uppdrag inom el, stora som små. Oavsett om det gäller bostäder, kontor, industrier, sjukhus eller stora infrastrukturprojekt. Vi installerar dessutom ellösningar i både befintliga fastigheter, och där det byggs nytt.

   Avdelningschef

   Daniel Larsson

   Serviceansvarig

   Johan Eng
  • VS

   Installationer och rörmokeriarbeten inom vs

   Bravida hjälper dig med alla typer av installationer och rörarbeten inom värme och sanitet. När helst du behagar. Oavsett om det gäller regelbundet underhåll eller akuta åtgärder. Våra vs- och servicemontörer installerar allt från värmepumpar i bostäder till stora värmecentraler i industrier. Vi erbjuder även vs-service och hjälper till med reparationer när det behövs. Hör av dig så hjälper vi dig.

   Avdelningschef

   Filip Börjesson

   Serviceansvarig

   Peter Jensen
  • Ventilation

   Service och installationer av ventilationssystem

   Vi kontrollerar, ser över och rengör alla typer av ventilationsanläggningar regelbundet. Våra ventilationsmontörer och servicetekniker installerar dessutom diverse ventilationssystem och bistår dig och ditt projekt, från början till slut. Inom ventilation hjälper vi bland annat till med injustering, luftbehandling, styr och övervakning samt processventilation.

   Avdelningschef

   Jesper Nordqvist