Umeå

 • Adress

  Box 3134
  903 04 Umeå

  Besök

  Fredsgatan 1
  903 47 Umeå

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I UMEÅ

  Vi installerar allt inom el, VS och ventilation. Vi erbjuder även moderna sprinkleranläggningar som i de flesta fallen släcker bränderna i ett tidigt skede, utan brandkårens hjälp. Med smarta lösningar anpassar vi alla våra installationer efter fastighetens förutsättningar och dina specifika behov. Vi jobbar nära våra kunder och kan förverkliga dina byggplaner redan från projekteringen, med säkra installationer som håller länge och följs upp av regelbundna kontroller. Det är ingen slump att Bravidas installationer finns både i små bostäder och stora kontorsbyggnader eller sportarenor. Kontakta oss för mer information om våra tjänster!

  • El

   Erfarna och kompetenta elektriker

   Bravida har erfarna elektriker för alla typer av uppdrag inom elinstallationer. Belysning, fiber, högspänning och diverse kabeldragningar är exempel på våra kompetensområden. Våra installationer är kundanpassade och vi har stor erfarenhet av att installera elen i nybyggnationer och vara delaktiga redan från projekteringen. Med Bravidas kvalitativa lösningar får du anläggningar att lita på. Dessutom erbjuder vi elservice, med felsökningar och reparationer som praxis. 

   Avdelningschef

   Hans-Åke Lampa

   Filialchef - Service

   Daniel Lindahl

   Filialchef - Säkerhet & lås

   Jörgen Nilsson
  • VS

   Täta VS-anläggningar från kompetenta rörmokare

   Vi ser till att byta gamla packningar och optimera rören i din VS-anläggning. Eftersom vår strävan är att miljösäkra fastigheter med energieffektiva system utför vi optimeringsåtgärder som leder till lägre energiförbrukning trots hög kapacitet. Genom att byta ut värmepumpen mot en ny, energisnål modell, samt göra injusteringar av värmesystemet, får du en effektiv värmeförsörjning med lägre elkostnader. Vår rörservice innebär regelbundna felsökningar och åtgärder för att du ska bibehålla samma höga kvalitet i anläggningarna. 

   Avdelningschef

   Andreas Gällerstedt

   Servicechef

   Lars-Gunnar Marklund
  • Ventilation

   Bravidas effektiva ventilationssystem

   Ett effektivt luftutbyte medför god trivsel och ett friskt inomhusklimat. Det minskar även riskerna för fuktskador i fastigheten. Bravidas effektiva ventilationssystem är kompletta, med luftbehandling, processventilation, styrsystem och injusteringar. Våra montörer kan optimera din befintliga ventilation genom att rengöra och kontrollera intagsgaller och filter. Med ett energieffektivt system från Bravida sparar du energi och med vår service säkerställer du en fortsatt effektiv ventilation, i hemmet såväl som på arbetsplatsen. 

   Avdelningschef - Installation

   Niklas Danielsson

   Avdelningschef - Service

   Robert Uhlin
  • Sprinkler

   Sprinkleranläggning som släcker bränder

   Vi är specialiserade inom brandskydd och våra sprinklers installeras med noga eftertanke och anpassning för fastighetens storlek och utformning. Låt Bravidas konstruktörer installera en automatiserad sprinkleranläggning och skydda dig själv, dina anställda och din egendom från brandskador, dygnet runt!

   Avdelningschef

   Ola Isberg
  • AVBROTTSFRI TEKNISK INFRASTRUKTUR

   Telefon

   Avbrottsfri teknisk infrastruktur

   Vi säkerställer att våra kunders verksamhetskritiska driftmiljöer är igång dygnet runt, året om. Med bred kompetens, lång erfarenhet och organisation runt om i hela Sverige kan vi bistå i allt från design av lösning till konstruktion, installation och löpande service. Oavsett om du behöver du hjälp med att projektera nytt, bygga om, uppgradera och modernisera din kritiska infrastruktur. Eller om du vill vara på den säkra sidan med hjälp av löpande service och jour, så är du välkommen att kontakta vår specialistavdelning – Critical Power. 

   Serviceledare

   Hajriz Maloki

   FÖRSÄLJNING/DESIGN

   Hamid Benhadj

   AVDELNINGSCHEF

   Johan Kügler