Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer

Kontaktuppgifter

Adress

Box 3134
903 04 Umeå

Besök

Fredsgatan 1
903 47 Umeå

Telefon

090-15 26 00

Elektriker, rörmokare och ventilation i Umeå

Välkommen till Bravida i Umeå

Vi installerar allt inom el, VS och ventilation. Vi erbjuder även moderna sprinkleranläggningar som i de flesta fallen släcker bränderna i ett tidigt skede, utan brandkårens hjälp. Med smarta lösningar anpassar vi alla våra installationer efter fastighetens förutsättningar och dina specifika behov. Vi jobbar nära våra kunder och kan förverkliga dina byggplaner redan från projekteringen, med säkra installationer som håller länge och följs upp av regelbundna kontroller. Det är ingen slump att Bravidas installationer finns både i små bostäder och stora kontorsbyggnader eller sportarenor. Kontakta oss för mer information om våra tjänster!

EL

Erfarna och kompetenta elektriker

Bravida har erfarna elektriker för alla typer av uppdrag inom elinstallationer. Belysning, fiber, högspänning och diverse kabeldragningar är exempel på våra kompetensområden. Våra installationer är kundanpassade och vi har stor erfarenhet av att installera elen i nybyggnationer och vara delaktiga redan från projekteringen. Med Bravidas kvalitativa lösningar får du anläggningar att lita på. Dessutom erbjuder vi elservice, med felsökningar och reparationer som praxis. 

Kontaktpersoner

Hans-Åke Lampa Avdelningschef
Daniel Lindahl Filialchef - Service
Jörgen Nilsson Filialchef - Säkerhet & lås

VS

Täta VS-anläggningar från kompetenta rörmokare

Vi hjälper dig med alla typer av uppdrag som har med vs att göra. Eftersom vår strävan är att miljösäkra fastigheter med energieffektiva system utför vi optimeringsåtgärder som leder till lägre energiförbrukning trots hög kapacitet. Genom att byta ut värmepumpen mot en ny, energisnål modell, samt göra injusteringar av värmesystemet, får du en effektiv värmeförsörjning med lägre elkostnader. Vår rörservice innebär regelbundna felsökningar och åtgärder för att du ska bibehålla samma höga kvalitet i anläggningarna. 

Kontaktpersoner

Andreas Gällerstedt Avdelningschef
Lars-Gunnar Marklund Servicechef

Ventilation

Bravidas effektiva ventilationssystem

Ett effektivt luftutbyte medför god trivsel och ett friskt inomhusklimat. Det minskar även riskerna för fuktskador i fastigheten. Bravidas effektiva ventilationssystem är kompletta, med luftbehandling, processventilation, styrsystem och injusteringar. Våra montörer kan optimera din befintliga ventilation genom att rengöra och kontrollera intagsgaller och filter. Med ett energieffektivt system från Bravida sparar du energi och med vår service säkerställer du en fortsatt effektiv ventilation, i hemmet såväl som på arbetsplatsen. 

Kontaktpersoner

Niklas Danielsson Avdelningschef - Installation
Robert Uhlin Avdelningschef - Service

Sprinkler

Sprinkleranläggning som släcker bränder

Vi är specialiserade inom brandskydd och våra sprinklers installeras med noga eftertanke och anpassning för fastighetens storlek och utformning. Låt Bravidas konstruktörer installera en automatiserad sprinkleranläggning och skydda dig själv, dina anställda och din egendom från brandskador, dygnet runt!

Kontaktpersoner

Ola Isberg Avdelningschef

Dimma/släcklösningar

Hållbart släcksystem med vattendimma

Som ett komplement till traditionella sprinkleranläggningar, erbjuder vi även hållbara släcklösningar med vattendimma. Släckning med vattendimma är ett mer hållbart alternativ då det inte kräver lika stor mängd vatten, dessutom minskar risken för vattenskador, eftersom vattenflödet är betydligt lägre. Den minskade vattentillgången gör också att rördimensionen kan minskas. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Kontaktpersoner

Svante Rosvall Filialchef

Kontaktuppgifter

Telefon

0771–44 88 88

AVBROTTSFRI TEKNISK INFRASTRUKTUR

Avbrottsfri teknisk infrastruktur

Vi säkerställer att våra kunders verksamhetskritiska driftmiljöer är igång dygnet runt, året om. Med bred kompetens, lång erfarenhet och organisation runt om i hela Sverige kan vi bistå i allt från design av lösning till konstruktion, installation och löpande service. Oavsett om du behöver du hjälp med att projektera nytt, bygga om, uppgradera och modernisera din kritiska infrastruktur. Eller om du vill vara på den säkra sidan med hjälp av löpande service och jour, så är du välkommen att kontakta vår specialistavdelning – Critical Power. 

Kontaktpersoner

Hajriz Maloki Serviceledare
Hamid Benhadj FÖRSÄLJNING/DESIGN
Johan Kügler AVDELNINGSCHEF