Växjö

 • Adress

  Box 3154
  350 43 Växjö

  Besök

  Hjalmar Petris väg 32

  Telefon

  Välkommen till Bravida Växjö

  På Bravida Växjö jobbar vi med såväl installation som underhåll inom el, vs och ventilation. Vi skräddarsyr lösningar och inget projekt är varken för litet eller för stort för oss. Vi hjälper våra kunder – oavsett behov. Du är alltid välkommen till Bravida. Vi finns på Hjalmar Petris väg 32 i Växjö.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan.

   

  • El

   Underhåll och installation av el

   På Bravida el i Växjö arbetar vi med el, industri/fastighetsautomation, fiber, kommunikation, lås och säkerhet. Vi utför alla typer av elinstallationsarbeten, från mindre serviceuppdrag till större entreprenader inom såväl om- och tillbyggnader av lokaler och fastigheter. Vi är en helhetsleverantör som gärna skräddarsyr lösningar, även tillsammans med våra kollegor på värme & sanitet och ventilation.

   Bravida ger fastigheter liv! Vi hjälper dig med installationer och servicearbeten i fastigheter och anläggningar. Bravida är en heltäckande teknikpartner och finns på 150 orter i Norden. Vi tar oss an både stora och små uppdrag för företag och privatpersoner.

   Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig – kontakta någon av oss! 

   Avdelningschef

   Roger Jarnemyr
  • VS

   Lösningar inom värme och sanitet

   Vi erbjuder smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Inom vs hjälper vi bland annat till med industrirör, kompetenssvetsning och tappvatten. Vi arbetar även med undercentraler för värme, och hjälper dig oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Därtill har vi dessutom lång erfarenhet av gasarbeten.

   Avdelningschef

   Tom Erlandsson
  • Ventilation

   Installation och service av ventilation

   Våra erfarna ventilationsmontörer erbjuder kompletta lösningar och tjänster inom ventilation för alla typer av fastigheter och anläggningar, vad gäller både luftbehandling, processventilation eller injustering och OVK. Frisk luft inomhus kostar lite och betalar sig snabbt. För när luften är bra, mår vi också bra – vi presterar och trivs i allmänhet bättre och blir dessutom mer effektiva. Vi tillhandahåller även ventilationsservice med tillsyn, skötsel såväl som felavhjälpande och planerat underhåll.

   Avdelningschef

   Johannes Johansson