Kontaktuppgifter

Bäckgatan 15
343 34 Älmhult

0476-168 90

Rörmokare i Älmhult

Välkommen till Bravida i Älmhult

Våra kompetenta rörmokare i Älmhult är snabbt på plats när nöden kallar och rören läcker. Förutom att reparera fel i din VS-anläggning, utför vi även hållbara installationer av nya system med energioptimerade lösningar. Bravida jobbar med miljövänliga metoder och levererar hög kapacitet till låg energikostnad. Vi anpassar våra installationer efter ändamål och omfattning, och ser till att rätt kompetens finns på rätt plats. Välkommen till Bravida i Älmhult!

Vs

Bravidas rörservice optimerar din anläggning

Bravidas rörservice innebär regelbundna genomgångar av VS-anläggningen där våra rörmokare byter ut gamla packningar, kontrollerar rören och förebygger risken för läckage och fuktskador. Dessutom kan vi optimera ditt värmesystem med en ny, miljövänlig värmepump, termostatbyte och injusteringar. Efter dessa åtgärder ka du glädjas av lägre energiförbrukning och ett en effektiv värmeförsörjning.

Kontaktpersoner

Mikael Östling Platsansvarig

Kyla

Vi ser till att din kylanläggning håller rätt temperatur

Bravida i Älmhult installerar och servar kylanläggningar i industrikylar, livsmedelsbutiker/lager, ishallar och datahallar och utför kontroll av temperaturen för att förhindra överhettning. Propan, CO₂ och ammoniak är exempel på olika köldmedium och våra kylmontörer tar fram det som passar bäst för din anläggning.

Kontaktpersoner

Mikael Östling Platsansvarig