Kontaktuppgifter

Lagegatan 22
262 71 Ängelholm

Telefon Bravida Sverige

0431-821 60

Telefon Bravida Prenad

0431-41 72 20

Elektriker, rörmokare, vs-service och ventilationsarbeten i Ängelholm

Välkommen till Bravida i Ängelholm

Om du bor i Ängelholm och behöver snabb hjälp för att få igång elen, eller om du upplever att luften på din arbetsplats blir allt sämre, kan du hör av dig till oss på Bravida i Ängelholm! Vi erbjuder smarta lösningar och installationer som håller för höga belastningar. Med vårt servicearbete bibehåller du högsta effekt i dina system och vi anpassar alltid våra installationer efter specifika behov. Vi sänker dina elkostnader och tar ansvar för miljön!

 

EL

Elservice från specialiserade elektriker

Våra elinstallationer finns i allt från radhus till arenor. Våra elektriker anpassar sitt arbete efter installationens omfattning och vi ser till att skicka rätt elektriker till rätt uppdrag. Hållbara elanläggningar minimerar riskerna för kortslutningar och bränder. Med vår elservice följer vi upp våra installationer och ser till kvaliteten förblir hög. Vare sig du behöver hjälp med att installera nytt eller reparera befintlig elektronik, är du välkommen att vända dig till oss. Ett av våra viktigaste uppdrag är att spara energi och detta gör vi genom effektiva och täta system. Ingen el ska gå till spillo utan användas på rätt sätt till rätt sak. Vår energioptimering kan sänka dina elkostnader utan att kapaciteten påverkas negativt. Förutom elinstallationer i allmänhet är vi specialiserade inom högspänning, belysning, fibernät, larm och övervakning. 

Kontaktpersoner

Ventilation

Effektiva ventilationssystem

Ett dåligt luftutbyte leder till hög luftfuktighet inomhus vilket kan resultera i fukt- och mögelskador. Detta undviks med hjälp av vår ventilationsservice där vi rengör och kontrollerar din ventilation regelbundet. Som alltid prioriteras hållbarhet och effektivitet, med system som inte slukar energi i onödan. Våra ventilationsmontörer är vana vid att byta ut gamla anläggningar mot nya, liksom energioptimera med hjälp av injustering samt styr- eller övervakningssystem. Vi installerar olika ventilationslösningar, som t.ex. luftbehandling och processventilation. 

Vill du ha hjälp med en installation eller göra en felanmälan, kontaka oss gärna via e-post till: ventorder.angelholm@bravida.se

 

Kontaktpersoner

Robert Greve Avdelningschef

Felanmälan & jour

Jour VS-Service

Vardagar: 16:00-07:00
Helgdagar: Dygnet runt

Journummer:
0431-821 79
0418-44 68 88

042-16 76 90

Adress

Bravida Vs-Service
Adress:
Metallgatan 17 A
262 72 Ängelholm
0431-821 77

VS - Service

Vi finns tillgängliga dygnet runt, alla dagar!

Bravida är en trygg partner som du kan lita på. Arbetet utförs av dokumenterat erfarna servicemontörer med stor yrkesstolthet och mål att du som kund ska vara nöjd. Vår jouravdelning är öppen alla dagar på året och är tillgänglig för: industrier, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, villaägare och privatpersoner med flera.

Jourverksamheten täcker i första hand el, mark & va, vs, ventilation, värme och kyla. Vi samarbetar även med partners som hjälper till med andra ärenden inom jourservice, spolning, sanering, låssmeder, glasmästeri, räddningstjänst samt de flesta väktarbolagen.

Vi utför även skyddstäckning efter till exempel inbrott eller väderbetonade skador vid storm, skyfall, snöstorm med mera. Vid vattenskador hjälper vi dig direkt med att åtgärda det akuta ärendet och  ser till att återställningsarbetet påbörjas omgående. Vi samarbetar med SOS-alarm för din absoluta trygghet.

Jourtid är från kl.16.00 till 07.00 på vardagar och dygnet runt på helgdagar*. 

Önskas offert på jouravtal kontakta oss på: service.skane@bravida.se

*Samtal till vvs-jouren samt eventuell jourutryckning (utförd av Bravida eller Bravidas jourpartners) medför en kostnad för uppringaren/beställaren. Personnummer är obligatoriskt för privatpersoner som beställer jour.

Kontaktpersoner

Victor Lindqvist Leijon Avdelningschef
Patrik Andersson Serviceledare

Kyla

Energisnåla kylanläggningar

Vi installerar och servar kylanläggningar för CO2, propan och ammoniak samt anläggningar med traditionella köldmedium. När vi föreslår och installerar ett kylsystem strävar vi alltid efter att minimera energiåtgång och miljöpåverkan.

Läs mer om vad vi erbjuder inom kyla.

Kontaktpersoner

Hans Persson Serviceledare