Elektriker och elservice i Enköping

Samhället behöver elektricitet idag och vi ha duktiga elektriker för att underhålla och kvalitetssäkras elnät på alla nivåer. Vi tar oss an alla uppdrag, stora som små, från enklare elservice för bostäder och kontor till mer komplicerade elinstallationer i badhus, industrier och sjukhus.

Våra certifierade elektriker utför elservice och elinstallationer i er fastighet, allt från reparationer till nyinstallationer. Förutom att reparera befintliga system, gör vi optimeringar för en minskad energiförbrukning. Vi hjälper till med allt från solceller, belysning och elbilsladdning till fibernät och larmsystem i hem och kontor.

Minskad energiförbrukning med våra elektriker

Det finns mycket pengar att spara på energieffektivisering. Våra elektriker hjälper till med allt ifrån att byta befintliga lysrörsarmaturer till miljövänlig LED-belysning, modernisera elsystemet i samband med stamrenovering och installera laddboxar till elbilar. 

När det gäller elbilsladdning gör vi först en bedömning vilken elbilsladdare som fungerar bäst för er fastighet. Behovet varierar beroende på om det är en enskild villa eller en bostadsrättsförening där man behöver tänka på debitering av el och eventuell lastbalansering för att inte överbelasta fastighetens elsystem.

Lita på oss som elfirma och elinstallatör, vi har certifiering, erfarenhet med fackmannamässigt utförande. Kontakta oss och berätta om dina behov så hjälper vi dig!

Kontaktuppgifter