Kontaktuppgifter

Skreavägen 5
311 44 Falkenberg

Växel

0340-66 66 66

Elektriker, rörmokare och ventilation i Falkenberg

Välkommen till Bravida i Falkenberg!

Bravida i Falkenberg står till förfogande när du behöver hjälp med dina befintliga elinstallationer eller planerar att bygga nytt. Våra elektriker har erfarenhet från arbeten i både stora industribyggnader och privata hushåll. Vi finns tillgängliga när du behöver hjälp omgående och vi reparerar samt optimerar dina elinstallationer för att minimera riskerna för olyckor.

Ventilation

Installation och service av ventilationssystem och värmepumpar


Bravida installerar och hjälper dig med alla typer av ventilationslösningar som bland annat injustering, styr och övervakning såväl som luftbehandling. Vi utför även OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Inom ventilationsservice kontrollerar, servar och rengör vi dessutom ventilationsanläggningar regelbundet. Med enkla medel kan vi ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

Kontaktpersoner

Mathias Nilsson Avdelningschef
Tobias Nilsson Projektledare entreprenad
Kimlee Fransson Serviceledare
Michael Persson Servicetekniker Värmepumpar
Johanna Nordin Servicekoordinator
Alexandra Trankvist Administratör

El och Portservice

Elservice av hög kvalitet

Du som ska bygga nytt kan anlita Bravidas elektriker för att elen ska installeras på ett säkert och korrekt sätt redan från början. Eftersom vi anpassar våra elinstallationer för varje specifikt projekt kan du lita på att systemen håller för den belastning som de är ämnade för. Med vår elservice får du dessutom noggranna kontroller av elinstallationerna för att säkerställa att de bibehåller en hög effektivitet. 

Kontaktpersoner

Joakim Strömqvist Avdelningschef
Per Karlsson Projektledare Entreprenad
Henrik Borglund Projektledare Entreprenad
Katarzyna Hoppe Gregus Administratör

VS

Installation & Underhåll av VS

Ett av Bravidas viktigaste uppdrag är att energioptimera fastigheter och möta ökande krav på minskad energiförbrukning, bl.a. genom säkra och täta rörsystem. Våra rörmokare i Falkenberg utför rörservice samt rörinstallationer och ser till att dina vatten- och värmerör håller tätt genom säkra och smarta lösningar. Med god service och kontinuerligt underhåll av dina VS-installationer sparar du energi och tar ansvar för miljön.

Kontaktpersoner

Fredrik Runevad Avdelningschef
Christian Seger Projektledare Entreprenad
Joel Sjöholm Projektledare Entreprenad
Christoffer Wetterlöv Projektledare/Kalkylator VS Entreprenad
Gith Seger Administratör VS