Bostäder

Bravida ser till att din bostad fungerar. Vi hjälper dig med allt från ventilation, till värme och sanitet och säkra elinstallationer. Självklart ser vi till att alla komponenter är energisnåla, som både spar på miljön och din plånbok.

Ventilation

Bostaden eller hemmet är centralt i våra liv. Där vill vi trivas och må bra. En bra ventilation är väldigt viktigt för bostaden och människan. 


Vi är specialiserade på installation, reparationer och serviceunderhåll av bostäder med fokus på energianpassningar för att kunna erbjuda energieffektiva lösningar, trygghet och välmående.


Hur är situationen för er? Vi vet att alla byggnader har sina unika behov och vilka utmaningar som kan behöva mötas.

Ett bra ventilationssystem gör skillnad

Ett ventilationssystem behöver inte vara komplicerat, men det är viktigt att grunden fungerar och att till exempel styr- och övervakningssystem fungerar. En kontroll med luftmätningar och eventuella luftjusteringar kan göra större skillnad än vad man tror. Med en fungerande ventilation får vi en mer hälsosam inomhusmiljö och beroende på system kan även energikostnaden minska.


Hos oss finns viktig kompetens och erfarenhet för att kunna ge er bästa möjliga lösning och service. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss här

 

Värme och sanitet

Från installation till löpande serviceunderhåll, och felsökning som läckage. Vår vs-avdelning på Bravida har lång erfarenhet av det mesta som kan hända i våra bostäder. 


Vår kompetens sträcker sig till ombyggnationer och speciella anpassningar beroende på behov, med gedigen erfarenhet att installera och underhålla system för värme, sanitet, tappvatten, undercentraler och gas.


Energioptimering och miljö är något vi lägger stor vikt på idag. Vi strävar alltid efter att hitta de bästa lösningarna för att effektivisera energianvändningen i bostäder och minska miljöpåverkan. Efter dialog och med er presenteras alltid kostnadseffektiva lösningar som är anpassade till bostadens behov.

Har du problem med värme och sanitet?

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg och vårt fokus är att du även ska känna dig nöjd.

 

Kontakta oss om du har behov av vårt kunnande inom värme och sanitet. En bra början är ett samtal om dina förutsättningar och behov. 

Kontakta oss här

Vs-tekniker på Bravida utför vs-service

Vitvaror

Vitavaror är en bekvämlighet vi behöver och hos oss finns en fantastisk helhet. Vi säljer och tillhandahåller alla former av vitvaror från kända varumärken och vi utför service och reparation av vitvaror. 


På vår avdelning för vitvaror finns elektriker, vs-montörer, tekniker och installatörer för att säkerställa en snabb och smidig process för våra kunder. Vi hjälper gärna till med allt från planering och installation till bortforsling och återvinning av gamla produkter.


Med korta ledtider och förståelse för nödvändigheten har vårt team möjlighet att snabbt kunna svara och leverera när behovet uppstår. Vi förstår att det är viktigt att ha pålitliga vitvaror hemma i bostaden som förr eller senare behöver bytas ut, till mer energisnåla produkter.

Kontakta oss för smidig service

För lägenhetsbostäder kan vi även titta på energiförbättringsförslag i tvättstugor. Det går vanligtvis att optimera, minska kostnader och samtidigt behålla hög kvalitet på tvättresultatet. 


Kontakta oss idag och berätta om ert behov. Vi ser fram emot att få hjälpa er och möta upp er i era utmaningar.


Kontakta oss här

Elinstallation

Som bostadsägare är det viktigt att säkerställa att din fastighet är elsäker och genomgår periodiska kontroller när en befintlig installation blir äldre.


Utvecklingen i dag ställer nya krav men det behöver inte specifikt vara i bostaden som det elektriska behovet ändras. Solceller och laddboxar är en ny del av vardagen, hur fungerar det med er elanläggning? 


För att se till att allt fungerar som det ska och att du får den bästa möjliga servicen, finns vi här när elarbete är på agendan. Med erfarenhet, certifieringar och kunniga elektriker har vi en trygghet att erbjuda. 


Från löpande kontroller till mindre reparationer eller mer omfattande projekt som ombyggnationer med nya installationer. Vi arbetar alltid för att säkerställa att slutresultatet är energieffektivt och att det även är kostnadseffektivt.

Elservice och elinstallationer

Har ni speciella behov kring hyresgästanpassningar, passagesystem, porttelefon och brandlarm finns även kompetens att möta dessa behov. 


Kontakta oss idag, berätta för oss om er situation eller om ni vill ha mer information om våra tjänster inom elinstallationer och elservice. 


Kontakta oss här