Kontaktuppgifter

Lertagsgatan 10
694 34 Hallsberg

0582-457 30

El, Kyla och automationsexperter i Hallsberg

Välkommen till Bravida i Hallsberg!

Välkommen till Bravida i Hallsberg. Vi bidrar med vår kompetens för att modernisera svenska hem och arbetsplatser med automatiserade lösningar som genererar låg energiförbrukning och samtidigt hög effektivitet. Våra elektriker och installatörer levererar kundanpassade lösningar som håller länge och som lever upp till dagens miljökrav. Med erfarenhet från att installera för både stora och små kunder har vi kompetensen som krävs för att motsvara våra kunders specifika krav och förväntningar, oavsett arbetets omfattning. Vi hanterar allt från stora infrastrukturprojekt till fiberinstallationer i bostäder och på arbetsplatser.

EL

Elservice med optimerande åtgärder

För att bibehålla en hög kvalitet i dina elinstallationer erbjuder vi elservice där vi både reparerar och optimerar dina befintliga installationer och anläggningar. Vid nybyggnationer finns vi att tillgå redan från projekteringen där vi installerar stabila anslutningar redan från början för att du ska slippa onödiga reparationer i framtiden. På så sätt kan du glädjas åt smarta lösningar som håller länge, utan att du behöver oroa dig för fel som kan leda till kortslutningar eller strömavbrott. Vi erbjuder moderna och effektiva lösningar till minimala energikostnader.

Kontaktpersoner

Patrik Pedersén Avdelningschef
Mikael Classon Serviceledare

Automation

Bravida automatiserar för en hållbar framtid

I vårt uppkopplade samhälle finns nya möjligheter att effektivisera system med energisnåla och hållbara lösningar som både förenklar vardagen och främjar miljön. Vi integrerar dina installationer i gemensamma system som kan styras från dina enheter samt automatiseras för att du ska kunna tänka på annat. Detta kräver säker kommunikation och IT-lösningar som uppdateras kontinuerligt. Bravida i Hallsberg erbjuder en bred kompetens och egenutvecklade system som gör ditt hem eller arbetsplats smartare och säkrare. 

Kontaktpersoner

Anders Fagerlund Automationsansvarig

Kyla

Effektiva och säkra kylanläggningar

Det är viktigt att med jämna mellanrum kontrollera din kylanläggning för att undvika risken för att livsmedel förstörs eller onödigt stora mängder energi förbrukas. Vi håller nere energikostnaderna genom att reparera och optimera anläggningen med effektiva lösningar. Exempel på åtgärder för att öka driftsäkerheten är att rengöra värmeväxlarytor, byta kompressorer och justera fyllnadsgrad i systemet. Vi hanterar koldioxid, propan och ammoniak, men även mer traditionella köldmedium. 

Kontaktpersoner

Jan Öberg Avdelningschef