Kyltekniker i Haparanda

Hos Bravida hittar du skickliga kyltekniker som hjälper dig med dina befintliga kylanläggningar eller nyinstallationer. Våra kylanläggningar finns främst inom livsmedelsindustrin men också för att kyla ned isen i ishallar samt förhindra överhettning i stora datahallar.

Kylservice och optimering

Genom noggranna kontroller av kylanläggningen undviker du riskerna för att de går sönder. Dessutom kan en dåligt fungerande kylanläggning i längden bli oerhört dyr i drift. Våra kyltekniker utför därför  optimeringsåtgärder som säkerställer ett effektivt hållbart system. Bland annat rengöring av värmeväxlarytor, byte av kompressorer och justering av  fyllnadsgrad. Vi servar och gör installationer av komfortkyla, butikskyla, serverkyla, industrikyla med mera. Vi anpassar vårt arbete efter dina behov och finns snabbt på plats för att reparera när det behövs!


Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig!

Installation av kylanläggningar hos Bravida

Kontakt

Kontaktformulär

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om hur vi hanterar personuppgifter.

Jag har läst och tagit del av informationen gällande personuppgifter.

Vi har kompetens inom många olika områden

Bravida erbjuder energieffektiva tekniska lösningar för fastigheter och anläggningar inom el, vs, ventilation, kyla, sprinkler, säkerhet, automation, energioptimering och mycket mer. Vi får tekniken att fungera som en helhet genom fastighetens hela livscykel.

 

Bravida är Nordens ledande leverantör av klimatsmarta helhetslösningar inom service och installation för fastigheter och anläggningar.