Kontaktuppgifter

Mogatan 12
254 64 Helsingborg

042-12 05 90

Installation och service av sprinkler och släcklösningar i Helsingborg

Välkommen till Bravida i Helsingborg!

Våra automatiska sprinkleranläggningar kontrollerar eller släcker bränder i 98 % av fallen. Bravida i Helsingborg installerar nya sprinklersystem och kan dessutom se över dina befintliga lösningar för att göra förbättrande åtgärder och ta hand om dokumentationen. Sprinklers skyddar din fastighet dygnet runt och genom vår service säkerställer vi att anläggningen håller hög kvalitet även i fortsättningen.

Sprinkler

Vi anpassar sprinklers efter förutsättningarna

Genom att lokalisera säkerhetsbristerna i just din fastighet och anpassa våra sprinklersystem efter byggnaden får du ett system att lita på. Vi utför både projektering, konstruktion och dokumentation för att du ska få en certifierad anläggning som lever upp till säkerhetskraven. Våra duktiga installatörer kan även reparera och effektivisera äldre system, liksom uppdatera dokumentationen. 

Kontaktpersoner

Milan Doslic Avdelningschef
Tina Petersson Administratör
Johan Jönsson Filialchef - installation
Flamur Veliu Filialchef - service
Arvid Klitte Serviceledare
Max Kokk Serviceledare
Ronnie Karlsson Serviceledare
Robin Johansson Konstruktör
Julia Urmatski Konstruktör
Alexander Rasmussen Projektledare
Mario Cadjo Irefalk Entreprenadingenjör/Projektledare/Kalkyl

Dimma/släcklösningar

Hållbart släcksystem med vattendimma

Som ett komplement till traditionella sprinkleranläggningar, erbjuder vi även hållbara släcklösningar med vattendimma. Släckning med vattendimma är ett mer hållbart alternativ då det inte kräver lika stor mängd vatten, dessutom minskar risken för vattenskador, eftersom vattenflödet är betydligt lägre. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Kontaktpersoner

Svante Rosvall Filialchef