Kontaktuppgifter

Torget 2E
524 30 Herrljunga

Telefon

0513-177 81

Telefon Lås, Fire & Security, Styr, IKT

0200-72 73 74

Lås och larminstallationer i Herrljunga

På Bravida i Herrljunga har vi avdelningarna Lås, Fire & Security och Fastighetsautomation. Vi kan leverera alla typer av tjänster och erbjuder både service och installation.

Kanske behöver du hjälp med en översyn av gamla elinstallationer, ventilation eller med rördragning? Eller så är det din telefonilösning som inte fungerar och när du ändå har oss på plats kan vi installera det nya säkerhetssystemet som du funderat på. Vi är en helhetsleverantör som gärna skräddarsyr lösningar för våra kunder. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig –kontakta någon av oss så lotsar vi er vidare till rätt person! 

Bravida ger fastigheter liv! Från rådgivning och projektering till installation och service. Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service. Det innebär att vi tar oss an alla tänkbara projekt och alltid levererar hög kvalitet oavsett storlek och behov. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Lås

Lås- och larminstallationer

Vare sig det gäller mekaniska, elektriska eller nyckelfria lås har vi rätt kompetens för att installera detta hos dig. Bravidas låssmeder och låstekniker i Herrljunga tar fram en anpassad lösning för dina lokaler efter en noggrann projektering. Vi installerar och underhåller låssystemen och kan även integrera dessa i ditt inbrottslarm för att du ska känna dig trygg med att alla bitar som rör din säkerhet är på plats. Våra högtekniska brandlarmssystem är inget undantag och innebär således ett högeffektivt skydd mot bränder vilket gör det möjligt att släcka den eventuella branden i god tid – utan att åsamka skador på personer eller egendom.

Kontaktpersoner

Robert Axelsson Butiksansvarig Lås
Victor Broberg Servicechef

Fire & Security

Fire & Security

När olyckan är framme är det viktigt med väl fungerande larm och automatiska system som du kan lita på. Vi är specialister inom Fire & Security och sköter allt från låssystem och larm till passersystem och brandskydd. Dessutom säkrar vi dina IT-lösningar och molntjänster för att skydda företagets känsliga information och data. Med våra serviceavtal får du kontinuerliga uppdateringar av din programvara för att bibehålla en hög säkerhetsnivå.

Kontaktpersoner

Viktor Broberg Servicechef
Leo Andreasson Säljare/Marknad

Automation

Automatisering – för en effektiv produktion

Bravidas tjänster kan automatiseras och således effektiviseras med våra egenutvecklade system som samlar dina lösningar i en och samma enhet. Våra kompetenta installatörer anpassar tjänsterna efter rådande förutsättningar och verksamhetens behov. Utifrån en nära dialog med våra kunder tar vi fram en projektering och förslag på hur vi kan säkerställa en optimerad kommunikation på företagets nätverk för att höja kvaliteten i din produktion och göra din verksamhet smartare. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om automation och hur det kan gynna dig.

Kontaktpersoner

Daniel Holm Avdelningschef