Laddboxar

Intresset för elbilar och laddhybrider har ökat markant de senaste åren. År 2030 beräknas det finnas 2,5 miljoner el- och laddhybrider i Sverige. Behovet av att kunna ladda sin bil kommer därmed att öka. Vi erbjuder nyckelfärdiga elbilsladdningar för alla typer av fastighetsägare. Är du laddad?

Laddboxar till elbilar och elhybrider

Vi erbjuder laddboxar som är utvecklade för såväl privatpersoner som företagare och ger säker och effektiv laddning i anslutning till privata bostäder, flerfamiljshus, arbetsplatser och större parkeringsplatser.

 

  • Laddboxarna håller EU-standarden för säker laddning med inbyggd kommunikation mellan laddbox och fordon, jordfelsbrytare, dynamisk lastbalansering och övervakning.
  • Laddboxarna har ett system som gör att du kan ta fram data och statistik.
  • Boxarna monteras på vägg eller stativ och går att låsa så att obehöriga inte kan ladda. 

Vi kan även erbjuda laddboxar som klarar V2G (Vehicle to Grid) vilket gör det möjligt att använda elbilens batteri i fastigheten. 

 

Vill ni ha en betallösning som är helt underhållsfri och automatisk?

Vi kan erbjuda färdiga lösningar som skiljer på intern laddning (fasta hyresgäster på en given parkeringsplats exempelvis en bostadsrättsförening) och publik laddning (vem som helst kan parkera och ladda sin bil tillfälligt). Går även att använda på hus eller stuga som du tex hyr ut.

Har du frågor om laddbox till din elbil?
Kontakta mig!

 

Jon Johansson
Jon Johansson Teknisk säljare


Kontaktformulär

Kontakta oss om du är intresserad av att installera en laddbox för elbil och elhybrid.

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om hur vi hanterar personuppgifter.

Jag har läst och tagit del av informationen gällande personuppgifter.