Kontaktuppgifter

Ehns gata 15
511 56 Kinna

0320-20 71 70

Installation och service av sprinkler och släcklösningari Kinna

Välkommen till Bravida i Kinna

Skydda dig mot bränder med en effektiv sprinkleranläggning från Bravida. Våra konstruktörer i Kinna anpassar anläggningen efter behov och förutsättningar för att säkerställa ett automatiskt släckningsarbete som oftast släcker bränderna utan hjälp från brandkåren. Vi utför både installationer och efterföljande service, reparationer samt optimering av din anläggning. 

Sprinkler

Från projektering till service

För en effektiv sprinkleranläggning krävs noggrann planering av installationen. Vi prioriterar utrymmen där brandrisken är som högst och förebygger spridning med smarta lösningar. Bravida utför arbeten på arbetsplatser och bostäder och skyddar dig från omfattande skador, både på egendom och personer. Genom en komplett service av sprinkleranläggningar upprätthåller vi en fortsatt hög kvalitet, med regelbundna kontroller och tester av systemet. I 98 % av fallen släcker eller kontrollerar våra sprinklers branden automatiskt. 

Kontaktpersoner

Rikard Elleberg Avdelningschef
Charlotte Ekstrand Administratör / Servicekoordinator
Kent Johansson Projektledare och försäljning
Tobias Tallqvist Filialchef Entreprenad
Freddy Karlsson Filialchef Service
Mikael Nilsson Avdelningschef Konstruktion
Stefan Carlsson Konstruktör
Fredrik Bäcklund Serviceledare
Jenny Grundel Konstruktör
Filip Johansson Serviceledare

Dimma/släcklösningar

Hållbart släcksystem med vattendimma

Vi erbjuder även hållbara släcklösningar med vattendimma. Släckning med vattendimma är ett mer hållbart alternativ då det inte kräver lika stor mängd vatten, dessutom minskar risken för vattenskador, eftersom vattenflödet är betydligt lägre. Den minskade vattentillgången gör också att rördimensionen kan minskas. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Kontaktpersoner

Svante Rosvall Filialchef