Kontaktuppgifter

Värmevägen 2A & 2C
264 39 Klippan

Telefon EL

0435-145 35

Telefon vs

0435-140 10

Elektriker och rörmokare i Klippan

Välkommen till Bravida Prenad i Klippan

Undvik fuktskador och kortslutningar med noggranna besiktningar från Bravidas kompetenta rörmokare och elektriker i Klippan. Bravida prioriterar smarta lösningar och energieffektiva installationer och vi anpassar anläggningarna efter rådande förutsättningar och dina specifika behov. Våra installationer sträcker sig från små hushåll till stora byggnader, såsom köpcentrum och sporthallar. Hör av dig till oss när du behöver hjälp med elen eller rören så åtgärdar vi felen eller installerar nya anläggningar omgående!

EL - ingång 2A
VS - ingång 2C

EL

Elservice och installationer

En elanläggning ska hålla för den belastningen som den är ämnad för och därför anpassar våra elektriker sitt arbete efter dina specifika behov. En industrilokal med stor produktion behöver förstås större installationer än en lägenhet och det ställer höga krav på elektrikern att leverera säkra och hållbara lösningar. Kortslutningar kan leda till bränder och strömavbrott bromsar verksamhetens lönsamhet. Bravida arbetar med moderna metoder och levererar högkvalitativa installationer som lever upp till våra kunders krav. Vi är snabbt på plats och åtgärdar eventuella fel och med vår elservice bibehåller du full effekt i anläggningen.

Kontaktpersoner

Oskar Svärd Avdelningschef
Charlotte Moberg Administratör
Peter Åkergren Serviceledare
Andreas Byrlén Serviceledare

VS

Energioptimerade VS-anläggningar

Bravidas VS-anläggningar är energieffektiva och bygger på hållbara rörinstallationer med minimal risk för läckage. För att din fastighet inte ska drabbas av fuktskador från läckande rör, utför våra rörmokare rörservice där vi felsöker och optimerar systemet. På så sätt minimerar vi din vattenförbrukning och sänker risken för att du ska behöva lägga pengar på renoveringar efter fuktangrepp. Vi injusterar värmesystem och byter ut din gamla värmepump mot en mer miljövänlig, som steg i ledet mot en hållbar framtid med energioptimerade fastigheter. Våra VS-system är anpassade efter behov och förutsättningar och du hittar dem i allt från badhus till enkla enplansvillor.

Kontaktpersoner

Andreas Johansson Avdelningschef
Jeanette Ekenberg Administratör