Installation av sprinklersystem

Brand är en allvarlig risk som kan få förödande konsekvenser för liv och egendom. Ett välkonstruerat sprinklersystem kan vara den avgörande faktorn för att snabbt upptäcka och bekämpa en brand innan den hinner sprida sig och orsaka stora skador. På Bravida utför vi installationer av högkvalitativa och pålitliga sprinklersystem för att skydda ditt företag eller din verksamhet mot brand.


Övriga tjänster vi erbjuder:

  • Släckning genom vattendimma – små vattendroppar som ökar släckeffektiviteten och som samtidigt minskar behovet av vatten. Vattendimma är den hållbara sprinklerlösningen som också sänker risken för efterföljande vattenskador rejält.  
  • Våra tjänster inkluderar också gasdetektion, gasanalys och gasprovsuttag. Vi arbetar nära våra kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som säkerställer en säker och effektiv hantering av gaser.
  • Remote-lösningar med avancerade system och teknik som gör det möjligt att övervaka och styra olika aspekter av verksamheten från avlägsna platser.Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation, så kan vi hjälpa dig att skapa en tryggare och säkrare miljö för dig och din verksamhet!

Bravidas tekniker installerar sprinklersystem

Kontaktuppgifter