Kontaktuppgifter

Skänningevägen 10
595 43 Mjölby

0142-150 40

Elektriker, rörmokare och ventilation i Mjölby

Välkommen till Bravida i Mjölby

Bravida i Mjölby utför installationer av hög kvalitet och som lever upp till dagens miljökrav. Vi optimerar dina befintliga anläggningar och byter ut de komponenter som utgör en säkerhetsrisk eller slukar energi i onödan. Om du planerar att renovera eller bygga nya fastigheter är Bravida en pålitlig aktör redan från projekteringen. Med hållbara installationer som är anpassade efter behov och förutsättningar skapar vi en stabil grund att stå på, vare sig det handlar om elinstallationer, VS-anläggningar eller ventilationssystem.

EL

Elservice av hög kvalitet med hållbara installationer

Bravida installerar allt som har med el att göra och är snabbt på plats och åtgärdar strömavbrott eller kortslutningar. Med vår elservice felsöker och kontrollerar vi dina anläggningar regelbundet. Våra installationer är utförda med anpassade lösningar för våra kunders behov. Vi installerar fiber, belysning, larm- och övervakningssystem, för att bara nämna några områden inom vårt kompetens

Kontaktpersoner

Christer Elfström Avdelningschef

VS

Vatten och sanitet - rörmokare med rätt kompetens

Du hittar våra VS-anläggningar i allt från fritidshus till badhus och med vår breda kompetens utför vi rörservice i alla typer av fastigheter. Bravida lägger stor vikt i att effektivisera värmesystem med nya miljövänliga lösningar, såsom termostatbyte och injusteringar. Vi byter även ut din gamla värmepump mot en ny, energisnål modell. På så sätt minskar vi din energiförbrukning, samtidigt som du bibehåller maximal kapacitet. 

Kontaktpersoner

Robert Ohlsson Avdelningschef

Ventilation

Ventilationsservice - för en friskare luft inomhus

Våra ventilationsmontörer rengör och kontrollerar din ventilation för att du ska andas frisk luft, hemma eller på din arbetsplats. Ett dåligt ventilationssystem kan leda till fuktskador och mögelbildning och utgöra en risk för både fastigheten och personer som vistas i rummet. Med nya moderna ventilationssystem som följs upp av regelbunden service får du ett energisnålt luftutbyte med ett trivsamt inomhusklimat som resultat!

Kontaktpersoner

Jan Öberg Avdelningschef