Kontaktuppgifter

Vintergatan 15
591 32 Motala

0141-500 60

Elektriker, rörmokare och ventilation i Motala

Välkommen till Bravida i Motala

På Bravida Motala erbjuder vi diverse tjänster inom teknikområdena elektricitet, vs och ventilation. Vi tillhandahåller tekniska helhetslösningar – från rådgivning och projektering till installation och service. Vi bistår således dig och ditt projekt hela vägen, från början till slut, och levererar alltid hög kvalitet i alla våra projekt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan. Du hittar oss på Vintergatan 15 i Motala. Välkommen.

EL

Service och installationer inom elektricitet

Genom regelbunden elservice kan vi hjälpa dig att undvika både avbrott och andra otrevliga överraskningar. Fel i installationer är nämligen ofta dolda och riskerna går inte alltid att se med blotta ögat. Därför gör vi jobbet åt dig och ser till att allt fungerar som det ska. Vi har kunniga elektriker som utför alla typer av ellinstallationer, oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder.

Kontaktpersoner

Christer Elfström Avdelningschef

VS

Lösningar som fungerar utan avbrott

Våra kompetenta vs- och servicemontörer installerar och utför alla tänkbara rörarbeten, stora som små. Det kan handla om enklare uppdrag för bostäder och kontor, eller mer komplicerade för badhus, industrier och sjukhus. Vi erbjuder även service och hjälper till med reparationer när det behövs. På så sätt säkerställer vi att allt inte bara fungerar som det ska, utan även håller över tid.

Kontaktpersoner

Robert Ohlsson Avdelningschef

Ventilation

Installation och service av ventilation

God ventilation är en förutsättning för ett bra inomhusklimat. Det kostar dessutom lite och betalar sig snabbt. När luften är bra, mår nämligen vi också bra. Vi trivs och presterar bättre, och blir dessutom mer effektiva. Bravida har kvalificerade ventilationsmontörer som installerar och servar alla typer av ventilationssystem, oavsett byggnadens ålder eller ombyggnadsår. Hör av dig så hjälper vi dig.

Kontaktpersoner

Jan Öberg Avdelningschef