Kontaktuppgifter

Adress

Rödjegatan 2
571 41 Nässjö

Telefon

0380-51 48 80

Nässjö

Välkommen till Bravida i Nässjö

Bravidas viktigaste uppdrag är att installera energisnåla anläggningar som lever upp till dagens miljökrav. Våra medarbetare i Nässjö har tagit fasta på detta och finns som en trygghet för dig som vill säkra ditt hem med miljövänliga installationer. Vi har både elektriker, rörmokare och kylmontörer som har har hög kompetens inom sina respektive områden. När du står handfallen med läckande rör eller trasig elektronik, är vi snabbt på plats för att åtgärda felen och samtidigt se över dina befintliga installationer för att eventuellt göra vida optimeringar. Våra kunder är både privatpersoner och stora företag och vi anpassar våra arbeten efter rådande förutsättningar, beroende på byggnadens storlek och ändamål. 

EL

Erfarna elektriker

En elanläggning måste hålla hög kvalitet för din säkerhets skull. Kortslutningar kan leda till bränder och skada både personer och egendom. Undvik detta på ett enkelt sätt med hjälp av Bravidas gedigna elservice. Vi ser till att hålla nere energikostnaderna och byta ut de komponenter som har sjungit på sista versen. Med säkra och hållbara installationer utför vi lösningar för belysning, fibernät, högspänning och till och med infrastrukturprojekt. Som du förstår hanterar vi det mesta som har med el att göra och du är välkommen till oss med frågor som rör allt som är strömförande.

Kontaktpersoner

Janne Tengvall Avdelningschef
Fredrik Karlsson Stejdahl Serviceledare

VS

Rörmokare för VS-anläggningen

Värmesystemen kan vara en riktig energibov men med ny värmepump, injusteringar av systemet och ny termostat har du redan kommit en lång bit på vägen mot en effektivare värmeförsörjning. Bravidas rörmokare gör allt detta för dig, samt mycket mer. Läckande rör kan leda till fuktskador och renoveringar men om du låter oss utföra kontinuerlig rörservice kan du glädjas åt minimal risker för olyckor. Våra rörinstallationer finns i alla typer av fastigheter och vi anpassar dem efter dina behov. 

Kontaktpersoner

Vitvaror

Experter på vitvaror

Bravida i Nässjö är experter på vitvaror och vi sköter installationer och reparationer för att säkerställa att vitvarorna står säkert och håller tätt, både för elen och vattnets skull. Spara tid och pengar i onödiga reparationer. Låt Bravida göra jobbet!

Kontaktpersoner

Fredrik Karlsson Stejdahl Serviceledare

Lås och larm

Lås- och larmsystem för en säker arbetsplats

Vi installerar integrerade lås- och larmsystem med fokus på detaljerna och med anpassade lösningar för varje specifik kund. Bravidas låstekniker och låssmeder sköter allt från projektering till installation och service och har erfarenhet av både mekaniska och elektroniska låssystem. Våra effektiva inbrottslarm och brandlarm baseras på Bravidas egenutvecklade säkerhetssystem som har gjort oss till en ledande säkerhetsleverantör i Norden. Med våra serviceavtal får du regelbundna säkerhetsuppdateringar av systemen och vår kundsupport finns tillgänglig dygnet runt för din trygghet. 

Kontaktpersoner

Antenn/Kabel-TV

Antenn och kabel-tv av högsta kvalitet

Bravida i Nässjö erbjuder sina kunder kvalitativa anslutningar för kabel-tv och installation av antenner med minimala störningar. Gläds åt en stabil tv-bild året runt och hör av dig till oss om du stöter på några som helst problem som rör din antenn eller kabel-tv.

Kontaktpersoner

Fredrik Karlsson Stejdahl Serviceledare

Kyla

Säkra kylanläggningar

Det är inte alltid vi tänker på det men även i datahallar finns kylanläggningar för att undvika överhettning och bränder. Vanligare är kylanläggningar i livsmedelsindustrin, eller förstås i ishallarna. Oavsett anläggning har Bravida rätt kompetens för att reparera skador som kan uppstå, innan isarna hinner smälta och livsmedlen tina upp. Våra kylmontörer kan optimera kylanläggningen med nya smarta lösningar, för att minska energikostnaderna och ta ansvar för miljön.

Kontaktpersoner

Pether Gustafsson Serviceledare