Kontaktuppgifter

Adress

Malmgatan 20
602 23 Norrköping

Telefon

011-21 30 00

Elektriker rörmokare, ventilation, fiber och säkerhet i Norrköping

Välkommen till Bravida i Norrköping

På Bravida i Norrköping arbetar vi med installation och service inom el, vs, ventilation, säkerhet, fiber, antenn och kabel-tv. Vi tillhandahåller våra kunder skräddarsydda lösningar och installerar, levererar och servar – oavsett storlek på uppdrag.

Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi utgår från Malmgatan 20 i Norrköping.

EL

Installation, underhåll och service av el

Våra elektriker utför alla typer av traditionella el- och teleinstallationer, från små serviceuppdrag till stora entreprenader – inom såväl fastigheter och byggnader som industrier. Vi erbjuder regelbunden tillsyn och skötsel, med planerat underhåll, vilket gör att installationen håller längre. På så sätt kan du förebygga olyckor och driftstörningar, vilket i sin tur leder till besparingar i både pengar och miljö.

Kontaktpersoner

Stefan Kristoffersen Avdelningschef
Jerry Jansson Serviceledare
Marcus Ringström Filialchef fiber/säkerhet
Johan Larsson Servicechef fiber/säkerhet

VS

Installationslösningar inom värme och sanitet

Vi erbjuder smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Inom vs hjälper vi bland annat till med industrirör, kompetenssvetsning, tappvatten och undercentraler. Oavsett om det handlar om enkla vs-installationer för kontor eller bostäder, alternativt mer komplicerade installationer för badhus, sjukhus eller industrier. Vi tillhandahåller såväl förebyggande underhåll som akuta åtgärder.

Kontaktpersoner

Robert Ohlsson Avdelningschef
Tobias Kinneteg Serviceledare
Joacim Johansson Filialchef

Ventilation

Service och och installation av ventilation

Vi erbjuder kompletta lösningar och tjänster inom ventilation för alla typer av fastigheter och anläggningar, vad gäller både processventilation, luftbehandling eller styr och övervakning. Vi servar även och hjälper till med att kontrollera intagsgaller, filterstatus och eventuellt filterbyte såväl som att se över remdrift, axlar och lager. Energioptimering är viktigt för oss, och vi kan med enkla medel ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

Kontaktpersoner

Jan Öberg Avdelningschef
Andreas Lindmark Filialchef
Mikael Eklund Serviceledare