Din elektriker i Österbybruk

Vi är experter på el och både reparerar samt optimerar dina befintliga anläggningar. Tack vare en nära dialog med våra kunder anpassar vi varje uppdrag efter dina behov och förutsättningar. Vi minimerar din energiförbrukning med hållbara och effektiva installationer som du kan lita på oavsett belastning.

Hör av dig till oss när du stöter på problem och behöver service av anläggningarna eller vill anlita en elektriker som tar fram den bästa lösningen i just ditt specifika fall.

Bravidas elinstallationer
– för en hållbar framtid

Vi har installerat el i allt från enskilda hushåll till stora infrastrukturprojekt och vår breda kompetens innebär att vi hanterar alla möjliga typer av elinstallationer, oavsett projektets omfattning. Vid nybyggnationer ser våra elektriker till att elen dras på ett korrekt sätt redan från början vilket resulterar i en effektiv och stabil elförsörjning i fastigheten. Installationerna anpassas efter verksamheten eller byggnadens förutsättningar och vi installerar bland annat fiberkablar, högspänning och säkerhetssystem som till exempel larm och övervakning. 

 

Vi erbjuder service – för din säkerhet

Med Bravidas servicetjänster ser vi till att dina system och anläggningar håller högsta kvalitet, med minimala driftstörningar och kontinuerliga uppdateringar. Vi bistår med optimeringsåtgärder som effektiviserar dina installationer och vi integrerar dina säkerhetssystem med smarta lösningar. Välkommen att kontakta oss på Bravida i Österbybruk om du vill veta mer om våra tjänster och erbjudanden! 

Elinstallation av Bravidas behöriga elektriker

Kontakt

Kontaktformulär

Jag har läst och tagit del av informationen gällande personuppgifter.