Helhetslösningar inom larm, brandskydd och säkerhetssystem

Behöver ni se över olika säkerhetslösningar för fastigheten? På Bravida erbjuder vi vår expertis inom brandlarm, inbrottslarm, passersystem, övervakningssystem eller personlig säkerhet såsom överfallslarm.

Smarta säkerhetssystem för alla verksamheter

Med vår intelligenta säkerhetsplattform Integra säkrar vi din arbetsplats när du inte är där. Med Integra kan alla typer av säkerhetslösningar kopplas ihop: passerkontroll, inbrottssystem, kameraövervakning och brandlarm. Integra är ett system som passar alla slags verksamheter – från butikslokaler och kontorsfastigheter till sjukhus och flygplatser.

Systemets skalbarhet gör att det passar lika bra även i mindre verksamheter med behov av ett enklare passersystem med färre funktioner. När verksamheten sedan växer kan ytterligare funktioner enkelt kopplas på.

Installation av knappsats för kodlås

Känn dig trygg med våra brandlarmssystem

Bravida erbjuder alla typer av brandlarm, från små och medelstora system till interaktiva, analoga och adresserbara system för anläggningar där säkerhetskraven är mycket höga.

Våra brandlarm från Autronica är dessutom självverifierande, vilket innebär att de automatiskt utför en kaliberering/självtest en gång per dygn för att säkerställa att varje detektor fungerar som den ska.

Inom brandlarmssystem hjälper vi till med bland annat:

  • Projektering
  • Installation
  • Service och provning
Brandlarm

Behöver ni säkra upp fastigheten? Kontakta oss så berättar vi hur!