Kontaktuppgifter

Adress

Norra Zinkgatan 10,
271 39 Ystad

Telefon

0411-43040

Växel

020-112 112

Ventilation, vs, kyla och elektriker i Ystad

Välkommen till Bravida i Ystad

Bravida Ystad ger fastigheter liv genom att erbjuda helhetslösningar med alla typer av installationer och servicearbeten. Vi är specialiserade inom el, automation, vs, kyla, ventilation, brand och säkerhet.

Hösten 2021 flyttade vi in i helt nya lokaler och finns nu samlade på Norra Zinkgatan 10. Vi tillhandahåller tekniska helhetslösningar och utför både projektering, installation och service med hög kvalitet. Här kan du även beställa en smart laddbox till din elbil. 

Kontakta oss via vårt växelnummer eller via kontaktpersonerna nedan.

Kontaktuppgifter

Telefon

0411-192 30

Ventilation

God ventilation är lika med god trivsel

Med Bravidas ventilationsservice får du tillbaka den friska luften inomhus. Vi installerar nytt, rengör och kontrollerar filter samt kilrep, för att du ska få ett effektivt luftutbyte och minimera risker för mögelbildning, fuktskador liksom unken lukt, på din arbetsplats eller hemma i huset. Våra ventilationsmontörer optimerar ditt ventilationssystem genom att installera lösningar som luftbehandling, processventilation, injusteringar samt styr- och övervakningssystem. 

Felanmälan & jour

Jour kyla

0771-44 88 88

Kyla

Vi installerar din kylanläggning

Vare sig din kylanläggning är av typen CO₂, ammoniak eller propan har vi rätt kompetens för att både reparera och installera nytt. Om du behöver en ny kylanläggning för ett specifikt ändamål kan du kontakta oss för guidning i vilket köldmedium som passar bäst i just ditt fall. Vårt fokus ligger på energieffektiva system som har hög kapacitet med minimal miljöpåverkan. Bravidas kylanläggningar finns i allt från ishallar och industrier, till datahallar och livsmedelsbutiker. Våra kylmontörer utför även service för att bibehålla god effekt och låg energiförbrukning i kylanläggningen.

Kontaktpersoner

Davor Didak Serviceledare

VS

Rörinstallationer och rörservice

Bravidas rörmokare hjälper dig med alla typer av hållbara vs-intallationer som minskar såväl vatten- som energianvändningen. Vi ser över dina befintliga rörinstallationer för att säkerställa att du inte riskerar läckage och eventuella fuktskador och hanterar allt från sanitet och tappvatten till gas och industrirör.   

Kontaktpersoner

Mattias Rolin Servicechef

Kontaktuppgifter

Telefon

020-112 112

Journummer

0411-24 50 00

EL

Säkra elinstallationer & elservice

Lindsténs Elektriska är sedan 2018 en del av Bravida Österlen. Vi är specialister på el och har erfarna elektriker som utför tjänster inom service, installation, automation och konsultation.

Vår kunskap inom elinstallation är uppbyggd av lång erfarenhet och kompetensutveckling av våra medarbetare. Det är viktigt för oss att ligga i framkant och utvecklas för att vara attraktiva som arbetsgivare och att alltid vara det självklara valet för dig som kund. Vi anser att Bravidas förvärv är ett naturligt steg för en fortsatt utveckling av vår verksamhet och det skapar spännande möjligheter för våra medarbetare. Med ännu mer resurser och kompetens säkerställer vi trygga, innovativa  lösningar, stora som små. Tillsammans blir vi ett starkt team.

Kontaktpersoner

Stefan Nilsson Serviceledare
Henrik Eriksson Serviceledare