Bravida levererar tjänster inom teknisk Facility Management till Karlatornet

Bravida är sedan hösten 2021 helhetsleverantör för installationsentreprenaden i Karlatornet. Bravida teknisk Facility Management kommer nu på uppdrag av KS Media AB att leverera tjänster till mediacentralen i projekt Karlatornet för förebyggande och avhjälpande underhåll samt serviceavtal.

Nyhet

karlatornet-mediecenter-690x460px.jpg

Bravida utför samtliga installationer i Karlatornet på Hisingen i Göteborg. I Bravidas uppdrag ingår även installationer i försörjningscentral som innefattar reservkraft, kraft, kyl, värmeundercentral samt överordnad styr- och säkerhetssystem till hela Karlastaden.

Bravida teknisk Facility Management har nu tilldelats uppdraget att sköta den tekniska driften av mediacentralen i Karlatornet vilket inkluderar förebyggande och avhjälpande underhåll inklusive jour samt serviceavtal på de tjänster som Bravida levererar i projektet.

karlatornet-mediecenter-1-690x460px.jpg

Pontus Monthan, Head of TFM Sverige och Norden kommenterar:

– Det känns väldigt inspirerande att bli utvald som leverantör i ett av Nordens mest spektakulära infrastrukturprojekt. Det är med stor ödmjukhet och energi vi tar oss an uppdraget tillsammans med kunden.

Avtalet pågår från augusti 2023 till december 2024 med möjlighet till förlängning.