Tre nya divisionschefer i Bravida

Bravida har utsett tre nya divisionschefer. Mikael Lidström blir ny divisionschef i Nord, Mattias Johansson tar över ledarskapet i Norge och Anders Ahlquist axlar ansvaret för division Syd.

Pressmeddelande

- Vi har funnit tre starka ledare som kommer att tillföra mycket till Bravidas framtida ledarskap och det känns väldigt bra att vi kan internrekrytera. Det gör mig stolt att kompetensen finns i vår egen organisation samtidigt som det visar att det går att utvecklas och växa inom Bravida. Det är även roligt att Mikael Lidström väljer att återvända till oss efter en viktig post i Veidekke, säger Staffan Påhlsson, vd och koncernchef för Bravida.

Mikael Lidström tar över rollen som ny divisionschef för division Nord. Mikael, som är 46 år har ett förflutet som regionchef för Bravida Ventilation i Stockholm och kommer senast från en tjänst som regionchef för Veidekke Entreprenad i Stockholm. Han tar över rollen efter Göran Lindfors som kommer att leda ett koncernövergripande verksamhetsutvecklingsprojekt i Bravida.

Mattias Johansson lämnar sin position som divisionschef i Syd och tar över ansvaret i Norge. Mattias, 39 år, har nästan hela sitt yrkesverksamma liv varit anställd i Bravida där han innehaft flera olika roller, från projektledare till divisionschef. Han efterträder Eirik Frantzen som lämnar Bravida.

Anders Ahlquist har utsetts till ny divisionschef för division Syd efter Mattias Johansson. Anders, som är 46 år och teknisk ingenjör, har sedan 2008 varit marknadschef i division Syd. Anders har under åren som marknadschef starkt bidragit till utvecklingen i divisionen.

För mer information, vänligen kontakta:
Staffan Påhlsson, vd och koncernchef Bravida, tfn: +46 8 695 20 00