Bravida får stora service- och jouruppdrag i Uppland

Pressmeddelande

Bravida har fått ett heltäckande serviceuppdrag av el, vs, ventilation och kyla för Riksbyggen i Uppland. Dessutom tecknar Riksbyggen ett omfattande jouravtal med Bravida. Bravida sköter också jouren inom el, vs och ventilation i samtliga fastigheter i Uppsala Akademiförvaltnings bestånd.

Ramavtalet med Riksbyggen startade 1 juni. Jouravtal mellan Riksbyggen och Bravida gäller vs, el och kyla i Uppland.

– Vi ser fram emot att arbeta med en leverantör som kan erbjuda en bredd i sin kompetens. Vi har också stora förhoppningar om att Bravidas breda kompetens gör att våra kunder kan känna sig lika trygga med Riksbyggen när akuta problem i fastigheten eller bostaden uppstår under jourtid, säger Ulrika Båth, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

Fastighetsavdelningen på Uppsala Akademiförvaltning ansvarar för cirka 200 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, företrädesvis i centrala och attraktiva lägen i Uppsala.

– Vi är nöjda med Bravida sedan tidigare och ser nu fram emot att endast ha en leverantör till våra fastigheter. Det kommer att innebära en enklare hantering för alla inblandade, säger Torbjörn Axelsson, fastighetschef på Uppsala Akademiförvaltning.

– Vi är glada och stolta för förtroendet och hoppas att drygt 30 års erfarenhet av jourverksamhet i Uppsala kommer kunden väl till pass, säger P-O Pettersson, avdelningschef, Bravida Vs service Uppsala.


För mer information, vänligen kontakta:
P-O Pettersson, avdelningschef, Bravida Vs service Uppsala. Tfn: 018-65 00 21