Bravida förvärvar el- och vitvaruföretaget MO Service

Pressmeddelande

Bravida Prenads regionchef Mats Karlsson och avdelningschef i Perstorp Joakim Leijon tillsammans med MO Services vd Rickard Olsson.

MO-Service El & Hushåll AB. MO Service bedriver installations- och serviceverksamhet inom el och vitvaror i Klippan med omnejd, utanför Helsingborg. Bolaget har nio anställda och omsätter cirka 12 miljoner kronor.

– Genom förvärvet av MO Service förstärker vi vår position i nordvästra Skåne. Dessutom utvecklar vi och växer inom nischen vitvaror som vi driver framgångsrikt på ett flertal orter, säger Anders Ahlquist, divisionschef Bravida division syd.

MO Service levererar elinstallationer, service av vitvaror och professionell tvättutrustning till såväl privata som offentliga fastighetsägare i nordvästra Skåne.

– Vi har haft ett gott samarbete med Bravida Prenad under en lång tid, när det nu är dags att ta nästa steg i företagets utveckling känns det därför naturligt att bli en del av Bravida, säger Rickard Olsson vd för MO Service.

Verksamheten kommer bli en filial till Bravida Prenads elavdelning i Perstorp.

– Vi har en stark avdelning i Perstorp som tar nästa steg i utvecklingen genom att sätta en ny prick på kartan längs väg 21. Det känns naturligt för oss att etablera en elverksamhet då vi redan finns på orten med vår vs-avdelning, säger Mats Karlsson, regionchef Bravida Prenad.

Bravida tillträder som ägare per 1 juli 2015.


För mer information, vänligen kontakta:
Mats Karlsson, regionchef Bravida Prenad. Tfn: 042-167 401
Anders Ahlquist, divisionschef Bravida division Syd. Tfn: 031-709 52 58
Rickard Olsson, vd MO Service. Tfn: 070-378 36 39