Bravida utför elinstallationer när Region Skåne moderniserar sjukhusområdet i Malmö

Pressmeddelande

PEAB ger Bravida förtroende att utföra elentreprenaden när de bygger 15 000 kvadratmeter vård- och mottagningslokaler på sjukhusområdet i Malmö åt Region Skåne. Projekteringen startar omgående och har ett ordervärde på 48 miljoner kronor.

Två ersättningsbyggnader på 6 000 kvadratmeter respektive 9 000 kvadratmeter kommer att uppföras på Malmö sjukhusområde. Byggnaderna är en del i det utvecklings- och moderniseringsprojekt som Region Skåne kommer att utföra på sjukhusområdet under de kommande åtta åren.

– Det är ett projekt med utmanande tidplan. I september 2015 startar byggnationen av första byggnaden och sista augusti 2016 ska hela projektet vara klart. Därför är det väldigt positivt att PEAB väljer oss som leverantör av elinstallationerna då det visar på att de litar på både vår kompetens och effektivitet, säger Jonas Nilsson, avdelningschef Bravida Malmö Elentreprenad.

Bravida utför elinstallationer i båda byggnaderna till ett ordervärde av 48 miljoner kronor. Projektet förväntas vara klart sista augusti 2016.


För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Nilsson, avdelningschef Bravida Malmö Elentreprenad. Tfn: 040-14 51 02