Bravidas expertis inom badhus ger nytt prestigeuppdrag i Järfälla

Pressmeddelande

Bravida har installerat i många badhusprojekt, bland annat Norrtälje badhus som var en av finalisterna i Årets Bygge 2015. Nu ger NCC Bravida förtroendet som totalinstallatör i Järfälla till ett ordervärde av cirka 25 miljoner kronor.

Bravidas har stor erfarenhet av badhusprojekt och ska nu utföra installationer av vs, ventilation och styr i Järfällas nya simhall. Badhuset, som initierats av Järfälla Kommun, ersätter det befintliga och förväntas ta emot cirka 400 000 besökare årligen.

– Vi jobbade tillsammans med Bravida när Tyresö Aquaarena byggdes, vilket blev ett väldigt lyckat projekt. Badhusprojekt kräver speciella kunskaper och noggrant utförande, jag är säker på att Bravidas kompetens kommer hjälpa oss att bygga en bra och kostnadseffektiv badanläggning, säger Michael Sorokours, inköpare på NCC.

Bravida har erfarenhet av många badhusprojekt, tidigare i år var Norrtälje badhus en av finalisterna i Årets Bygge, ett badhus där Ronnie Ketola var projektchef för installationerna.

– Det känns väldigt roligt att vi får förtroendet för ännu ett badhusprojekt. Det här är ett tydligt tecken på att vi är en installatör som kunden uppskattar. Jag är övertygad om att vår kompetens och erfarenhet kommer bidra till ett framgångsrikt projekt, säger Ronnie Ketola, avdelningschef på Bravida.

Järfällas nya simhall kommer att bli en av regionens största med bland annat en 50-metersbassäng, hopptorn, ett äventyrsbad, två undervisningsbassänger och stora ytor för gym och gruppträning. Badhuset kommer att bli en av Storstockholms viktigaste anläggningar för träning, rekreation och folkhälsa. Simhallen ska vara färdig årsskiftet 2017/2018.


För mer information, vänligen kontakta:
Ronnie Ketola, avdelningschef ventilation Stockholm Entreprenad 1, tfn: 08-602 30 16
Michael Sorokours, inköpare NCC Construction Sverige AB, tfn: 070-752 60 35