Bravidas HR-strateg nominerad till Årets Employer Branding manager

Pressmeddelande

Bravida har tagit ett gemensamt grepp om Employer Branding-frågor och arbetar strukturerat och strategiskt för att utveckla företagets attraktionskraft bland befintliga och nya medarbetare. Bakom arbetet står HR-strateg Christine Nilsson som nu är nominerad till årets Employer Branding Manager.

Universum nominerar utifrån eget engagemang, hur väl personen bidragit till att ledningsgruppen engageras i frågorna, att företaget kommunicerar sitt employer brand på ett innovativt och trovärdigt sätt samt hur väl företagets employer branding-aktiviteter lett till resultat.

– För att attrahera en ny generation på marknaden jobbar genomgående med universitetssamarbeten och sociala medier. Bravida erbjuder många spännande karriärmöjligheter för ingenjörer. Det är viktigt att studenter får upp ögonen för oss tidigt i sin karriär och ser Bravida som en attraktiv arbetsgivare, säger Christine Nilsson HR-specialist på Bravida.

Vinnaren presenteras på Talent Excellence Awards under hösten 2016. Juryn består av Universums vd Petter Nylander, Claes Peyron, vd på Nova och ansvarig för Employer Branding Academy, Torgny Johnsson, personalchef på Infranord samt Per Ericson, senior vice president på Husqvarna Group.

Motiveringen lyder: Denna person har på ett mycket gediget sätt arbetat med frågorna och nått tydlig framgång. Hon har i sitt arbete engagerat ledningen i frågorna och lagt stor vikt vid att visa på den bredd av möjligheter som finns för unga människor inom företaget. Hon har genom sitt arbete förvandlat den image som företaget hade till en modern, framåtriktad och spännande arbetsgivare. Hon har också lagt stor vikt vid företagets Nordiska perspektiv. Vi tror därför att denna person kan inspirerar många andra.


Samtliga nominerade hittar du på www.numberone.shortcut.se.


För mer information, vänligen kontakta:
Christine Nilsson, HR-strateg Bravida. Tfn: 08-602 30 88