Bravida Fire & Security levererar komplett säkerhetslösning till SEB:s nya huvudkontor i Arenastaden

Pressmeddelande

Bravida Fire & Security tecknar avtal med Fabege för att leverera komplett säkerhetslösning till SEB:s nya kontor som omfattar en bruttoarea om drygt 97 000 kvadratmeter och ska omfatta cirka 4 400 arbetsplatser, beläget i Arenastaden i Solna.

Bravida Fire & Security har fått uppdraget att göra säkerhetsinstallationerna när SEB samlar stora delar av sin Stockholmsverksamhet i ett nytt kontor. Avtalet omfattar säkerhetsinstallation av Bravida Integra som integrerat inbrotts- och passersystem, porttelefoni samt CCTV.

SEB har sen tidigare valt att använda Bravida Integra som integrerat inbrotts- och passersystem för sina övriga kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

– Vi är stolta och glada över att ha erhållit ett fortsatt förtroende att leverera säkerhetslösningar till SEB, säger Sven Klockare vd, Bravida Fire & Security.

Första inflyttningen för SEB i nytt kontor sker sommaren 2017 och andra inflyttningen sker sommaren 2018. Leveransprojektet av säkerhetslösningar startar därför omgående.


För mer information, vänligen kontakta:
Sven Klockare, vd Bravida Fire & Security. Tfn: 08-08-695 27 10