Bravida växer inom säkerhet i Småland

Bravida förvärvar verksamheten i Almqvist & Brunskog AB med säte i Ljungby. Företaget har åtta anställda och omsätter cirka 12 miljoner kronor. Almqvist & Brunskog bedriver installations- och serviceverksamhet inom lås, larm och brandskydd.

Pressmeddelande

– Detta förvärv blir ett perfekt komplement till vår nystartade elverksamhet i Ljungby. Tillsammans blir vi cirka 20 medarbetare i Ljungby och kan erbjuda en mycket bred kompetens, säger Åke Forsberg, regionchef Bravida region Jönköping.

Almqvist & Brunskog har sedan 90-talet levererat lösningar och tjänster inom lås, passage, inbrottslarm, brandlarm och brandskydd. Bland kunderna finns industrier, offentliga verksamheter, kommersiella fastighetsägare och byggföretag. 

– Vi har haft en god utveckling sedan starten men känner att nästa steg i vår utveckling är att komma in i en större organisation. Vi är väl bekanta med Bravida i närområdet sedan tidigare och ser fram emot att få ett nätverk av kollegor att kunna växa och utvecklas ihop med, säger ägaren Patric Brunskog.

Bravida tar över verksamheten 1 juni 2016.

För mer information, vänligen kontakta:
Åke Forsberg, regionchef Bravida region Jönköping. Tfn: +46 70-556 80 40
Patric Brunskog, vd och ägare, Almqvist & Brunskog. Tfn: +46 70-858 31 20