Bravidas HR-strateg Chistine Nilsson utses till Årets Employer Branding Manager

Pressmeddelande

Christine Nilsson, HR-strateg för Bravidakoncernen, belönas med titeln Årets Employer Branding Manager av Universum, för sitt arbete med Bravidas Employer Brand.

Bravida har under flera år arbetat strategiskt med sitt Employer Brand. Det senaste året har man dessutom tagit ett gemensamt grepp om Employer Branding-frågor för hela koncernen. Christine Nilsson, HR-strateg på Bravida, driver arbetet och har utsetts till Årets Employer Branding Manager av företaget Universum, för sitt engagemang i frågan.

– Det känns jätteroligt. Jag är stolt över de framsteg vi gjort inom området på Bravida. Vi har tagit stora kliv framåt i Employer Branding-frågor de senaste åren och vi har skapat ett bra samarbete mellan HR i hela koncernen och vår kommunikationsavdelning. Framförallt har medarbetarnas och ledningsgruppens engagemang varit avgörande, säger Christine Nilsson, HR-strateg, Bravida.

Utmärkelsen baseras på följande kriterier:

  • Personens intresse för och engagemang i Employer Branding-frågor.
  • Hur väl personen bidragit till att ledningsgruppen engageras i frågorna.
  • Att företaget kommunicerar sitt Employer Brand på ett innovativt och trovärdigt sätt.
  • Att företagets Employer Branding-aktiviteter lett till resultat i bland annat Universums mätningar.

Övriga nominerade till utmärkelsen var representater från Tetra Pak, Svenska Kraftnät, Siemens, Folksam, Tieto och JM. Bravida mottog priset tillsamamns med Ericsson.


För mer information, vänligen kontakta:
Ingegerd Engquist, koncern HR-chef, Bravida. Tfn: 08-695 25 02
Christine Nilsson, HR-strateg, Bravida. Tfn: 08-602 30 88