Thommy Lundmark blir ordinarie divisionschef i Bravida division Nord

Thommy Lundmark, som har varit tillförordnad divisionschef i Bravida division Nord sedan april 2016, blir nu ordinarie på posten.

Pressmeddelande

Thommy Lundmark har arbetat i Bravida sedan 1988, då han började som projektledare efter att tidigare ha arbetat som montör. Sedan 2004 har han varit regionchef inom division Nord. I april 2016 blev han tillförordnad divisionschef för division Nord.

– Under de senaste månaderna har det blivit tydligt att vi har rätt person på rätt plats. Det känns tryggt att Thommy nu blir permanent på posten. Han har den kunskap och erfarenhet som krävs för att fortsätta utveckla division Nord i sin nya roll som divisionschef – bland annat genom våra förbättringsinititativ, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef i Bravida.

Thommy Lundmark är glad över förtroendet och ser fram emot den nya utmaningen.

– Det känns jättekul och intressant att få vara med och driva Bravidas utveckling på divisions- och koncernledningsnivå. Vår kultur, Bravida Way, är en stark och positiv drivkraft för vår verksamhet. Med den kan vi ta både division Nord och Bravida i stort till nästa nivå, säger han.

Thommy Lundmark tillträder som ordinarie divisionschef per idag.

         
För mer information, vänligen kontakta: 

Mattias Johansson, vd och koncernchef Bravida. Tfn: + 46 8 695 20 00
Thommy Lundmark, divisionschef Bravida division Nord. Tfn: + 46 8 695 20 00