Bravida – topp tio av Sveriges bästa arbetsgivare

När medarbetarna själva får betygsätta sin arbetsgivare placerar sig Bravida på plats 9 av 200 företag, och är därmed en av landets bästa arbetsgivare.

Pressmeddelande

Det visar Universums årliga undersökning ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”, där young professionals (akademiker, upp till åtta år efter examen) bedömer sin nuvarande arbetsgivare.

Medarbetarna betygsätter arbetsgivaren utifrån kriterierna intern identitet, nöjdhet och vilja att rekommendera sin arbetsgivare, samt lojalitet.

– Vi är otroligt stolta över den här placeringen. Det är extra glädjande eftersom resultatet bygger på våra medarbetares bedömning. Det är ett bevis på att Bravida är ett företag man trivs på och utvecklas inom, säger Ingegerd Engquist, Koncern HR-chef, Bravida.

Undersökningen visar att det medarbetarna främst uppskattar med Bravida är:
• Att tillhöra en branschledare
• Att Bravida har ett inspirerade och stöttande ledarskap
• Medarbetare får ta stort eget ansvar

– Bravida vill växa, men verkar samtidigt i en bransch med ett stort arbetskraftsbehov. Vi har därför under de senaste åren fokuserat extra mycket på att visa vad vi har att erbjuda som arbetsgivare. Det känns roligt att det gett så positivt gensvar i undersökningen, fortsätter Ingegerd, som hoppas att detta ska sprida sig så att ännu fler söker sig till Bravida.

Bravida har klättrat på listan över Sveriges bästa arbetsgivare de senaste åren från plats 32 (2015), 12 (2016), till plats 9 2017.

För mer information, vänligen kontakta:
Ingegerd Engquist, Koncern HR-chef, Bravida. Tfn: 08-695 25 11